To 7o Καλαματιανό Καρναβάλι είναι πλέον γεγονός | Πραγματοποιήθηκε η έναρξη

Το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι είναι πλέον γεγονός, καθώς εχτές πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. Η Καρναβαλική Επιτροπή είχε ετοιμάσει μια εκδήλωση που είχε τα πάντα. Πολύ κέφι, πολύ χορό, πολύ τραγούδι και πολύ παιχνίδι σε μια γεμάτη από καρναβαλιστές πλατεία.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το βίντεο αντίστροφης μέτρησης και σκηνές από παλαιότερα καρναβάλια, για να φτάσουμε στο φετινό. Ακολούθησε ένα δυνατό χορευτικό από την σχολή χορού Just Dance School , που έντυσε χορευτικά την βραδιά με συνολικά τρία δυναμικά  χορευτικά.  

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η είσοδος των παρουσιαστών, που δεν ήταν άλλοι από την μοναδική Φωτεινή Ψυχίδου και τον εκρηκτικό Σωτήρη Γεωργούντζο, οι οποίοι  με πάρα πολύ κέφι και όρεξη κράτησαν το κοινό ζεστό καθ’όλη την διάρκεια της εκδήλωσης και παρά το τσουχτερό κρύο. Οι ίδιοι έδειχναν να το απολαμβάνουν και να το διασκεδάζουν, ενώ δεν σταματούσαν να παίζουν με τα γκρούπ , που ανέβαιναν στην σκηνή, αλλά και όσα ήταν κάτω στην πλατεία.

Από την τελετή έναρξης δεν έλειπε ούτε το παιχνίδι, καθώς τα γκρούπ καλούνταν να ανέβουν στην  σκηνή και αφού παρουσιάζονταν στον κοινό, να φτιάξουν σε συγκεκριμένο χρόνο ένα πάζλ με την μορφή της φετινής μασκότ, του Κορνήλιου, το οποίο είχε επιμεληθεί η ομάδα παιχνιδιών.

Μετά το παιχνίδι ακολούθησε το δρώμενο της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ, το οποίο φέτος απέσπασε εξαιρετικά σχόλια, καθώς ήταν διαφορετικό και ανανεωμένο. Για πρώτη φορά είδαμε επι σκηνής και την περσινή Πριγκίπισσα, η οποία έστεψε την νέα, ενώ το δρώμενο περιελάμβανε και τρία χορευτικά από τα νεαρά και ταλαντούχα κορίτσια της Σχολής Χορού της ΦΑΡΙΣ. Αφηγητής ήταν ο εξαιρετικός ηθοποιός Γιώργος Τσαπώγας, ενώ την όλη επιμέλεια του δρώμενου είχε και φέτος η κυρία Τασούλα Φοίφα.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον Δήμαρχο της πόλης κύριο Παναγιώτη Νίκα, να ευχαριστεί την νεολαία της Καλαμάτας που στηρίζει το Καρναβάλι και να κηρύττει την έναρξη του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού σκάζοντας ένα τεράστιο μπαλόνι με κομφετί, που του έφερε ο Κορνήλιος.

  

Εδώ να αναφέρουμε οτι την μουσική επιμέλεια της τελετής έναρξης είχε ο Θανάσης Τσιγαρίδης, ο οποίος έντυσε μουσικά την εκδήλωση. Μετά την τελετή ακολούθησε συναυλία από το γνωστό συγκρότημα των REC οι οποίοι ανέβασαν το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη με τις δικές τους επιτυχίες, αλλά και άλλα αγαπημένα ελληνικά και ξένα κομμάτια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ