Σήμερα είναι ο  δεύτερος αγώνας για την τρίτη ασυλία του φετινού Survivor .

Η ελληνική ομάδα ενώ στην αρχή θα δούμε πως θα μπει αρκετά δυναμικά στον στίβο μάχης και θα  βρεθεί  να προηγείται με σκορ 3-0, τελικά θα χάσει από την τούρκικη ομάδα με σκορ 7-10.

Το γεγονός πως είχε χάσει και στον πρώτο γύρο της ασυλίας θα οδηγήσει τους Έλληνες παίκτες στο συμβούλιο στο οποίο και θα πρέπει να υποδείξουν τρεις από τους συμπαίκτες τους για αποχώρηση.

Από την κάλπη υποψήφια θα αναδείχθεί η Ιουλιέτα, η ελληνίδα παίκτρια που γνωρίζει τούρκικα και αρκετές φορές κλήθηκε να κάνει τη μεταφράστρια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Οι άλλοι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση που προκύπτουν από τους δυο παίκτες που κέρδιζουν  την ατομική ασυλία, τον Νίκο και την Ρια, Αυτοί θα είναι ο Σπύρος και ο Βασίλης Βασιλικός που αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην ελληνική ομάδα.