“Το χρυσό κλειδί” | Αφηγήσεις λαϊκών παραμυθιών για μικρά και…μεγάλα παιδιά στο Θέατρο Νηπιαγωγείο

Το Θέατρο Νηπιαγωγείο φιλοξενεί  παραμύθια γεμάτα ψέματα αλλά κι αλήθεια. Τα Σάββατο 9 και 16 Φεβρουαρίου αντίστοιχα στις 20.00 η Λίλλη Τριαντάρη και Χριστίνα Δίμιζα θα μας αφηγηθούν παραμύθια και θα μας ταξιδέψουν σε μονοπάτια που πρέπει να λιώσει κανείς… σαράντα ζευγάρια σιδερένια παπούτσια για να τα περπατήσει.
Οι δύο αφηγήτριες θα μας μιλήσουν για δάση γεμάτα σκοτάδι και φως, δέντρα που δακρύζουν και παιδιά που κάθε μέρα μεγαλώνουν ένα χρόνο. Θα μας συστήσουν φοβερούς δράκους με καρδιά μάλαμα, αδέρφια που το σκάνε κυνηγημένα και μάγισσες που σε νικάνε με τη δίψα. Θα μας ξαφνιάσουν με κακάσχημες γριές και ακόμα πιο άσχημες κόρες. Θα συναντήσουν στο δρόμο τους βασιλιάδες, βούκινα, κυνηγούς και ράφτες που με τα βελόνια τους ράβουν τις πιο όμορφες ιστορίες. Τέλος, θα μας χαρίσουν το χρυσό κλειδί που ξεκλειδώνει το μυστικό που έχει καθένας ανάγκη.
 Όλα αυτά τα αληθινά ψέματα που ταξίδεψαν στο χώρο και στο χρόνο θα κουβαλήσουν για χάριν της παράδοσης η Λίλλυ Τριαντάρη και η Χριστίνα Δίμιζα, υπηρετώντας την πανάρχαια τέχνη της αφήγησης.
Σας περιμένουμε όλους να μοιραστούμε ιστορίες με αγάπη. Θέατρο Νηπιαγωγείο, Λείκων 24, για δύο Σάββατα 9 και 16 Φεβρουαρίου αντίστοιχα στις 20.00  
Τιμή εισόδου: 7 ευρώ.
Τηλέφωνα για κράτηση θέσεων :  6974810242, Χριστίνα Δίμιζα και  6971739043,Λίλλυ Τριαντάρη. 

 

Υποστήριξη Έμφασις 91.8 fmLife fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV  


- Διαφήμιση -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ