Η Pizza Fan οργανώνει τα καλύτερα PARTY για μικρούς και μεγάλους

Σε ένα πάρτυ είτε παιδικό , είτε πιο μεγαλίστικο ποια είναι τα βασικά συστατικά; Η μουσική, ο κόσμος, η διάθεση και το ΦΑΓΗΤΟ. Αν λοιπόν θέλετε να εντυπωσιάσετε στο πάρτυ σας και οι καλεσμένοι σας να το θυμούνται για πάντα, θα εμπιστευτείτε την Pizza Fan. Με χρόνια εμπειρίας μπορεί να ετοιμάσει ένα εκπληκτικό μενού για το πάρτυ το δικό σας , ή του παιδιού σας σε πολύ οικονομικές τιμές.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

Για μοναδικά παιδικά πάρτυ με φαγητό και διασκέδαση, σε τιμή που δεν παίζεται, δεν έχετε παρά να καλέσετε την Pizza Fan. Με μόλις 30 ευρώ έρχονται στο σπίτι οι αγαπημένες σας πίτσες, που συνοδεύονται με δώρο για το μικρό μας πρωταγωνιστή!

Κι ακόμα έχετε τους καλύτερους performers που θα δώσουν ζωντάνια στο πάρτυ σας. Mε περισσότερα από 45.000 παιδικά πάρτι τα τελευταία χρόνια στο ενεργητικό της η Pizza Fan θα κάνει το πάρτι σας αξέχαστο!

 

ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Αν είστε και εσείς από τους διστακτικούς λόγω κόστους, αλλά κατά βάθος είστε party animals (ή αγαπάτε τα party αν το θεωρείτε extreme), ακούστε προσεκτικά:

Για γενέθλια, ονομαστικές γιορτές και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, η καλύτερη πρόταση έρχεται από την Pizza Fan. Mε 2,5 ευρώ το άτομο, κι αν θέλετε με dj που φέρνει μαζί το δικό του εξοπλισμό, μπορείτε να οργανώσετε πολύ εύκολα ένα πάρτυ που θα σας μείνει αξέχαστο!  Εξασφαλίστε την καλύτερη τιμή της αγοράς για πάρτυ με τις Happy take προσφορές της Pizza Fan για παραλαβή από το κατάστημα.

Η Pizza Fan εγγυάται οτι το πάρτυ σας θα είναι το καλύτερο που έχει γίνει και θα μείνει αξέχαστο στους καλεσμένους σας. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ