ΕΛΛΑΔΑ: «Better Love» ο τίτλος της ελληνικής συμμετοχής!

Όπως όλοι γνωρίζουμε η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2019 που θα γίνει το Μάιο στο Ισραήλ είναι η Κατερίνα Ντούσκα! Η ανακοίνωση είχε γίνει την περασμένη Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στο βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Την ανακοίνωση έκανε ο κύριος Δημήτρης Παπαδημητρίου, Πρόεδρος της Επιτροπής Έργου για την συμμετοχή της Ελλάδας στο φετινό διαγωνισμό. Ο κ. Παπαδημητρίου παρευρέθηκε ζωντανά στο studio διαβάζοντας το επίσημο Δελτίο Τύπου της κρατικής τηλεόρασης.

Σήμερα το πρωί η Κατερίνα Ντούσκα έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία με τον τίτλο «Better Love». Και σαν σχόλιο, ανέφερε τη φράση: Coming soon… (Έρχεται σύντομα).

Πριν από λίγο ωστόσο, ανακοινώθηκε επίσημα και από την εταιρεία της Minos EMI, καθώς και από την ΕΡΤ ότι η φετινή ελληνική συμμετοχή θα τιτλοφορείται «Better Love»! Επομένως, η αγωνία όλων είναι μεγάλη και περιμένουμε να ακούσουμε το ελληνικό τραγούδι με ιδιαίτερη χαρά.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελλάδα κληρώθηκε να εμφανισθεί στο δεύτερο μισό του A’ Ημιτελικού της 14ης Μαΐου μαζί με την Κύπρο.

O OGAE Greece, όπως πάντα, θα είναι δίπλα στην ελληνική συμμετοχή και την εκπρόσωπό μας στη Eurovision 2019!

Μείνετε σταθερά με τον OGAE Greece για όλα τα νέα της Eurovision 2019 και της ελληνικής συμμετοχής!


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group. Ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

πηγή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης του επισκέπτη. Συμφωνώ Περισσότερα