Αυτός είναι ο μεγάλος ΤΥΧΕΡΟΣ του ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για το Rouista Tzoumerka Resort

Πραγματοποιήθηκε η μεγάλη κλήρωση με έπαθλο το τριήμερο ταξίδι στα πανέμορφα Τζουμέρκα και την διαμονή με πρωινό για δύο άτομα στο  Rouista Tzoumerka Resort .

Η ανταπόκριση σας ήταν τεράστια τόσο τηλεφωνικά, όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ομίλου, καθώς ο διαγωνισμός έτρεχε και διαδικτυακά. Αφού επιλέχθηκαν με κλήρωση τρεις εκπρόσωποι, ένας από τις τηλεφωνικές συμμετοχές, ένας από το facebook και ένας από το Instagram, πραγματοποιήθηκε η μεγάλη κλήρωση που ανέδειξε τον ένα και μοναδικό νικητή, ο οποίος κερδίζει το μεγάλο αυτό δώρο.

Και το όνομα αυτού…  ΜΙΝΤΖΑΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ

Το Enter Media Group (Έμφασις 91.8Life fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV ) θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν σε αυτόν τον μεγάλο διαγωνισμό και να ευχηθεί στον τυχερό καλό ταξίδι και μια ευχάριστη διαμονή στο πολυτελές Rouista Tzoumerka Resort.

Το Rouista Tzoumerka Resort  είναι ένα συγκρότημα πέτρινων κτισμάτων, το οποίο βρίσκεται στο ελατοσκέπαστο Βουργαρέλι, το κεφαλοχώρι των Κεντρικών Τζουμέρκων. Είναι ένα συγκρότημα πέτρινων κτισμάτων στο οποίο κυριαρχεί η παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής.  Είναι ένας κόσμος απόλαυσης και φιλοξενίας, αφού συνδυάζει αρμονικά την ελληνική φύση, τις σύγχρονες ανέσεις, τις δραστηριότητες , την άγρια ομορφιά και τη μοναδική γοητεία των Τζουμέρκων.

Τα δωμάτια διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης  και πολλές ανέσεις για να κάνουν την διαμονή των επισκεπτών όσο καλύτερη γίνετα.  Επιπλέον, ορισμένα δωμάτια περιλαμβάνουν ντους ή μπανιέρα με υδρομασάζ, τζάκι. Το ξενοδοχείο προσφέρει πρωινό σε έναν γευστικό και απολαυστικό μπουφέ με μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά τοπικά προϊόντα.

Στο μεγάλο lounge – cafe με την ψηλή ξύλινη οροφή και το μεγάλο τζάκι που δεσπόζει στο κέντρο του χώρου, μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ ή το ποτό του καθώς επίσης και τα χειροποίητα παραδοσιακά γλυκά του ξενοδοχείου, με θέα το επιβλητικό βουνό και την ξεχωριστή, ελληνική φύση. Οι επισκέπτες έχουν στη διάθεση τους πολλά λογοτεχνικά βιβλία και επιτραπέζια παιχνίδια .

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ