ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ Φωτογραφίες από τις πρόβες της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ | 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 ξεκινά το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι. Το βασικό πρόσωπο και η μεγάλη πρωταγωνίστρια κάθε καλαματιανού Καρναβαλιού είναι η “Πριγκίπισσα Ιζαμπώ”.

Η Καρναβαλική Επιτροπή επιλέγει κάθε χρόνο μέσα από κάποιες κοπέλες νεαρής ηλικίας εκείνη που θα ενσαρκώσει την Πριγκίπισσα του δικού μας Καρναβαλιού. Η επιλογή είναι δύσκολη γιατί το νεαρό κορίτσι που θα πάρει τον τίτλο , θα πρέπει να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις, αφού η Ιζαμπώ ήταν υπαρκτό πρόσωπο. Μετά την επιλογή , η ταυτότητα της “Πριγκίπισσας” κρατιέται μυστική μέχρι την έναρξη, ώστε ο κόσμος να έχει την αγωνία και το σασπένς να την δει.

Έτσι λοιπόν έγινε και φέτος. Η Καρναβαλική Επιτροπή είδε τις υποψήφιες και κατέληξε σε εκείνη που θα ενσαρκώσει την “Πριγκίπισσα Ιζαμπώ” του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, καθώς και και στα υπόλοιπα παιδιά, που θα αποτελέσουν την ακολουθία της. Οι πρόβες έχουν ξεκινήσει ώστε το Σάββατο το βράδυ να είναι όλα έτοιμα.

Και ενώ το όνομα της νεαρής κοπέλας κρατιέται μυστικό, το Enter Media Group τρύπωσε στο Ζουμπούλειο Μέγαρο, όπου πραγματοποιήθηκε η πρόβα σήμερα το πρωί και έχει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες από τις πρόβες, καθώς και το όνομα της φετινής Πριγκίπισσας.

Η κοπέλα λοιπόν που επιλέχθηκε να είναι φέτος η “Πριγκίπισσα Ιζαμπώ” είναι φοιτήτρια Ευγενία Γεωργακοπούλου.

Πρίγκιπας Στάυρος Μπαγατέλας

Συνοδεία Ανδριανοπούλου Βάσια, Γκούμα Έλλη, Δρούμπαλη Σοφία, Ηλιοπούλου Μαρίστα, Κετζάκη Μυρτώ, Κορομηλά Αγγελική, Κορομηλά Γιώτα, Λαλάκου Ελπιδώρα, Μπουζιάνη Καλλιόπη, Ξυπόλιτου Σταυρίνα, Πατλάκα Μαρίνα, Πολυδωροπούλου Κατερίνα, Σπυροπούλου Ιωάννα, Σιόρα Ελένη, Τριγκιλίδα Μαριαλέννα.

Υπεύθυνη για το δρώμενο της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ στην έναρξη είναι και φέτος, όπως και τις άλλες χρονιές οι κυρία Τασούλα Φοίφα  

Φωτογραφίες από την πρόβα 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ