7ο Καλαματιανό Καρναβάλι | Group 55 “Peter Pan”

Στις 16 Φεβρουαρίου ξεκινά το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι. Εσύ διάλεξες στολή; Αποφάσισες σε ποιο γκρουπ θα μπεις φέτος; Αν ψάχνεις ένα γκρουπ, όπου σίγουρα θα διασκεδάσεις, θα περάσεις καλά και να θα κάνεις όπως λένε και οι ίδιοι … χαμό , τότε η επιλογή είναι μία. GROUP 55 “Peter Pan” .

 

Ένα από τα πολύ αγαπημένα γκρουπ του Καλαματιανού Καρναβαλιού, το Group 55 επιστρέφει έχοντας επιλέξει και φέτος ένα πολύ ωραίο θέμα. Μετά τον Scooby doo και τον Bugs Bunny, που αγαπήθηκαν πολύ από τους καρναβαλιστές, το Group 55 ζωντανεύει το παραμύθι του αιώνιου παιδιού, του Πίτερ Παν και της μικρής νεραιδούλας φίλης του , Τίνγκερμπελ.

     

 Επισκέψου το εκθετήριο των στολών για να δεις από κοντά τις στολές του γκρουπ και κάνε κι εσύ την παραγγελία σου για να μπεις στην μεγάλη παρέα του Group 55. Βρες στολές ανδρικές, γυναικείες,αλλά και παιδικές σε όλα τα μεγέθη. Οι στολές είναι χειροποίητες, οπότε αρκεί να δώσεις την παραγγελία σου. Οι τιμές τους είναι οι εξής:

-Αντρική 26 ευρώ

-Γυναικεία 27 ευρώ

-Παιδική: Η τιμή καθορίζεται από το νούμερο (υπάρχουν παιδικές σε όλα τα μεγέθη, απλά θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με το γκρούπ) 

Για όποιες άλλες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο   6934666250 , ή να επισκεφθείτε το εκθετήριο του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας. Πάντα θα υπάρχει κάποιο άτομο από το γκρουπ έτοιμο να σας κατατοπίσει.

Βρείτε το group 55 και στο facebook πληκτρολογώντας  Group 55 kalamata , αλλά και στο instagram αν γράψετε group55kalamata

Γίνε και εσύ κομμάτι του μεγαλύτερου πάρτυ της πόλης από τις 16 Φεβρουαρίου μέχρι τις 10 Μαρτίου συμμετέχοντας στο καλύτερο group του 7ου Καλαματτιανού Καρναβαλιού, του GROUP 55 “Peter Pan”

Υποστήριξη: Έμφασις 91.8 – Life fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ