Ο Χρίστος Αντωνιάδης μετά από μία 10χρονη απουσία από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και από το τραγούδι, εμφανίστηκε στο The 2night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη συνειδητή αποχή του από το επάγγελμα από το οποίο τον γνωρίσαμε, αλλά και από τον κόσμο της νύχτας. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πως βιοπορίζεται αυτά τα χρόνια.

«Ήταν συνειδητή επιλογή, κάποια στιγμή λίγο με κούρασε, λίγο τους κούρασα. Δεν απέδιδε πλέον όπως απέδιδε πιο παλιά. Έρχοταν ο κόσμος στα μαγαζιά που εμφανιζόμουν όμως η δουλειά δεν είναι μόνο τα μαγαζιά, είναι τι κάνεις πριν φτάσεις στο μαγαζί, δημιουργείς ένα τραγούδι, το προωθείς, είχαν αρχίσει να γίνονται πολύ δύσκολα τα πράγματα. Και όταν ξεκινάει από εκεί η δουλειά να γίνεται δύσκολη μετά και το επόμενο στάδιο που είναι το μαγαζί γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Είναι αλυσίδα».

Όσο για το τι κάνει τα χρόνια που σταμάτησε το τραγούδι είπε : «Εκ του ασφαλούς αποσύρθηκα γιατί έκανα κάποιες άλλες δραστηριότητες, ασχολήθηκα με τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας και με αυτό βιοπορίζομαι όλα αυτά τα χρόνια.»

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω :