
Κριτική: Silar Dining Couture στη Γλυφάδα
Eκανε πραγματικά αξιοσημείωτη δουλειά στο Doryssa Seaside Resort στη Σάμο, πριν «μετοικήσει» πέρυσι το καλοκαίρι στο μυκονιάτικο Katikies και εντυπωσιάσει και εκεί όποιον δοκίμασε την κουζίνα του. Στα μέρη μας όμως, αν εξαιρέσεις μια pop-up εμφάνιση πριν ένα-δυο χρόνια, ο Άγγελος Μπακόπουλος δεν είχε δώσει τα διαπιστευτήριά του. Μέχρι πρόσφατα, που άνοιξε τις πόρτες του, μερικά βήματα από την Πλατεία Εσπερίδων, το Silar, με head chef τον αδερφό του, Γιώργο.
Στο νέο αυτό άνετο και καλαίσθητο μικρό εστιατόριο, που είναι ντυμένο σε αποχρώσεις του γκρι, ακούει cool μουσικές των 60s και βλέπει από το τζάμι γλυφαδιώτικες βιτρίνες, το φαγητό φέρει τη σφραγίδα του. Γερό τεχνικά, δημιουργικό, καλοζυγισμένο, εντυπωσιακά σίγουρο για έναν σεφ στα είκοσι οκτώ του, είναι μια παραπάνω από ενδιαφέρουσα γαστρονομική προσθήκη στο πολυσυλλεκτικό μεν, χωρίς πολλές γκουρμέ προτάσεις δε, γευστικό μωσαϊκό της περιοχής.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Ethnos.gr