
Κατερίνα Καινούργιου VS Νίκος Μουτσινάς: Ποιος έκανε την καλύτερη εμφάνιση;
Πολλές φορές celebrities τυγχάνει να φορέσουν το ίδιο outfit, ακόμα και την ίδια ημέρα. Τσικνοπέμπτη σήμερα και στις περισσότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης οι παρουσιαστές αλλά και οι συνεργάτες τους επέλεξαν να ντυθούν αποκριάτικα. Η Κατερίνα Καινούργιου καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό ντυμένη Βασίλισσα του καρναβαλιού στο Rio De Janeiro εντυπωσιάζοντας μας. Η άλλη όμως αποκριάτικη εμφάνιση που μας εντυπωσίασε ήταν αυτή του Νίκου Μουτσινά ο οποίος επέλεξε να ντυθεί: Κατερίνα Καινούργιου βασίλισσα του καρναβαλιού!
Η Καινούργιου επέλεξε να φορέσει ένα πορτοκαλί κορμάκι το οποίο κολάκευε το μπούστο της και το συνδύασε με μία φούστα γεμάτη με λουλούδια, η οποία αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, λουλουδένιες βάτες και ένα λουλουδένιο στέμμα στο κεφάλι ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα υπέροχα φορώντας τρέσες για να είναι πιο μακριά τα μαλλιά της.
Αυτά ακριβώς φόρεσε και ο Νίκος Μουτσινάς (!), φόρεσε την ίδια λουλουδένια φούστα, χωρίς όμως να αναδεικνύονται τα καλλίγραμμα πόδια του καθώς επέλεξε να τα καλύψει με ένα κόκκινο ολόσωμο κορμάκι, το οποίο όμως φρόντισε να αναδεικνύει το δικό του «πλούσιο μπούστο», το ίδιο λουλουδένιο στέμμα αλλά και τις… ίδιες τρέσες με την Κατερίνα Καινούργιου όπως αποκάλυψε.
Μία ακόμη λεπτομέρεια που φρόντισε να αντιγράψει ο Μουτσινάς ήταν το μακιγιάζ της Κατερίνας. Τον είδαμε με μακριές βλεφαρίδες και την ίδια απόχρωση κραγιόν, ένα make up look που σίγουρα δυσκόλεψε περισσότερο την make up artist του λόγω των γενιών του παρά της παρουσιάστριας!
Σίγουρα μείναμε με το στόμα ανοιχτό με την εμφάνιση της Κατερίνας όμως ο Νίκος Μουτσινάς ήταν αυτός που κέρδισε την καρδιά μας, τόσο με την μεταμόρφωση του σε Κατερίνα Καινούργιου όσο και με το τελικό αποτέλεσμα που μας έκανε να «κλάψουμε» από τα γέλια!
Εσείς ποιον ψηφίζετε για νικητή;