ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με 12 αθλήτριες και στόχο την αποκόμιση εμπειριών στο 6ο Elegant Cup Ρυθμικής Γυμναστικής

ΒΟΥΛΑ ΓΚΟΥΖΟΥ: «ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ»

Για 4η συνεχή χρονιά το τμήμα Ρυθμικής γυμναστικής του Ικάρου Καλαμάτας θα λάβει μέρος στο 6ο Elegant Cup, που γίνεται 22 με 24 Φεβρουαρίου στην «Τέντα».
Ο σύλλογος πρόκειται να λάβει μέρος 12 αθλήτριες στις κατηγορίες Παγκορασίδων, Κορασίδων και Νεανίδων, για τις οποίες βασικό ζητούμενο είναι να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες και εφόδια για το μέλλον.
Πιο συγκεκριμένα στην Κατηγορία Παγκορασίδων συμμετέχουν επτά 7 αθλήτριες οι: Ελένη Αθανασοπούλου, Φρόσω Κωνσταντάκη, Αγγελίνα Μαρούδα, Μαριφαίη Κουμουνδούρου, Ελένη Θεοχάρη, Νεφέλη Γιαννακοπουλου και Χριστιάννα Βάργκα (ελεύθερο).
Στην Κατηγορία Κορασίδων λαμβάνουν μέρος δυο αθλήτριες οι: Κατερίνα Τσιφτσή και Γαρυφαλιά Χριστοπούλου (μπάλα και στεφάνι). Στην Κατηγορία Νεανίδων συμμετέχουν τρεις αθλήτριες οι: Στέλλα Αβραμοπούλου, Γεωργία Καλογεροπούλου και Ηλιάνα Ρούσσου (μπάλα).
«Είναι ο πρώτος αγώνας της χρονιάς και στόχος μας είναι μια όμορφη παρουσία και σίγουρα η εμπειρία, καθώς για τις 7 μικρές αθλήτριες μας είναι η πρώτη φόρα που παίρνουν μέρος σε αγώνες Ρυθμικής και έχουν την δυνατότητα να ξεκινήσουν από την πόλη μας αυτό το ταξίδι σε αυτό το όμορφο άθλημα, της Ρυθμικής!» δήλωσε στη «Φ» ο προπονήτρια του συλλόγου, Βούλα Γκούζου.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ