Η εκπομπή «Για την παρέα» με τον Νίκο Μουτσινά στο Open αναζητά συνεργάτες. Η ανακοίνωση έγινε με μια ανάρτηση στο Instagram της εκπομπής και οι προϋποθέσεις είναι οι εξής:

«Θέλεις να γίνεις και εσυ μέλος της παρέας μας; Θέλεις να έρθεις να δουλέψεις εδώ;
Έχεις δει όλες τις Χρυσές Τηλεοράσεις;
Ε τότε μάλλον εισαι αυτος που ψάχνουμε!
Αυτο λοιπον που πρέπει να κανεις ειναι: Δες τα επεισόδια του Survivor 23/2 + 24/2 και τα επεισόδια του Έλα Χαμογέλα 23/2 + 24/2 και κατέγραψε τα αποσπάσματα (σε time codes) που πιστεύεις ότι θα μπορούσε να σχολιάσει ο Νίκος στην Χρυσή Τηλεόραση! Το κάθε απόσπασμα καλό θα ήταν να μην ξεπερνάει το 1 λεπτό.
Στείλε τις σημειώσεις σου στο παρακάτω email: giatinparea@gmail.com
Και μπορει να είσαι ο τυχερος που θα ενταχθει στην ομάδα μας! Καλή επιτυχια! *Μαζί με τις σημείωσεις στείλε μας και το βιογραφικό σου!
Ο Διαγωνισμος λήγει την Δευτέρα 25/2 στις 15:00 το μεσημέρι!»

 

 

View this post on Instagram

 

•?❤️Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ! ?❤️• Θέλεις να γίνεις και εσυ μέλος της παρέας μας; Θέλεις να έρθεις να δουλέψεις εδώ; Έχεις δει όλες τις Χρυσές Τηλεοράσεις? ? Ε τότε μάλλον εισαι αυτος που ψάχνουμε! Αυτο λοιπον που πρέπει να κανεις ειναι: Δες τα επεισόδια του Survivor 23/2 + 24/2 και τα επεισόδια του Έλα Χαμογέλα 23/2 + 24/2 και κατέγραψε τα αποσπάσματα (σε time codes) που πιστεύεις ότι θα μπορούσε να σχολιάσει ο Νίκος στην Χρυσή Τηλεόραση! Το κάθε απόσπασμα καλό θα ήταν να μην ξεπερνάει το 1 λεπτό. Στείλε τις σημειώσεις σου στο παρακάτω email: giatinparea@gmail.com Και μπορει να είσαι ο τυχερος που θα ενταχθει στην ομάδα μας! ❤️ Καλή επιτυχια! *Μαζί με τις σημείωσεις στείλε μας και το βιογραφικό σου! Ο Διαγωνισμος λήγει την Δευτέρα 25/2 στις 15:00 το μεσημέρι! ?

A post shared by Giatinparea (@giatinparea) on