Tο νέο project του ξενοδοχείου Miraggio Thermal Spa Resort, που βρίσκεται στο ακρωτήρι Κάνιστρο, στο Παλιούρι της Κασσάνδρας Χαλκιδικής, ακούει στο όνομα Miraggio Brand Chef, και έχει ως κύριο στόχο τη προβολή και προώθηση της ελληνικής κουζίνας σε συνδυασμό πάντα με τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα της υψηλής γαστρονομίας.

Το Miraggio Brand Chef θα περιλαμβάνει την αποκλειστική δημιουργία νέων μενού με ποικιλία γεύσεων, υγιεινές επιλογές, ιδιαίτερες γεύσεις και πιάτα, που μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης υπό τις υποδείξεις της γνωστής σεφ Ντίνα Νικολάου. Η ίδια θα αναλάβει την κατάλληλη εκπαίδευση και εποπτεία του προσωπικού καθώς ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο νέο πρόγραμμα υγιεινής διατροφής που θα προσφέρεται στο Myrthia Thermal Spa το οποίο θα έχει ως βάση την ελληνική παραδοσιακή διατροφή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Ethnos.gr