Απίστευτες αποκαλύψεις για τη ζωή του και περιστατικά που έχει βιώσει με την κόρη του έκανε πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός.

Ο Χρήστος Σπανός έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή του στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Άκρως Οικογενειακό». Έκτοτε ο ηθοποιός έχει συμμετάσχει και σε άλλες επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές. Αυτό που σχολιάζεται πάντα έντονα είναι η εμφάνισή του που παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου.

Το πρωί της Κυριακής, ο Χρήστος Σπανός, μίλησε στην κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» και την Άννα Πρέλεβιτς. Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε πως πολλές φορές τον περνάνε για ζευγάρι με την κόρη του.

«Έχει τύχει να μας δούνε με την κόρη μου και να μας περάσουν για ζευγάρι. Θυμάμαι μια φορά μου είπε κάποιος “Σε είδα με μια πιτσιρίκα να κυκλοφορείς” και λέω παιδιά “Η κόρη μου είναι, τι είναι αυτά που λέτε”» όσο για το πώς είναι σαν μπαμπάς και τη σχέση που έχει δημιουργήσει μαζί της είπε «Είμαι αυστηρός σαν μπαμπάς. Είμαι κουλ εκεί που πρέπει αλλά πιστεύω ότι πρέπει να βάζει κανόνες στα παιδιά. Της κάνω και τα χατίρια. Εκεί που είμαι αυστηρός εκεί γίνομαι χαζομπαμπάς. Μου τα λέει όλα η κόρη μου. Μάλιστα πολλοί δεν το πιστεύουν αλλά την έμαθα να μου τα λέει όλα».

Δείτε το απόσπασμα