Το Your Face Sounds Familiar έκανε το τηλεοπτικό του come back στην συχνότητα του ΑΝΤ1, το βράδυ της Κυριακής 27 Ιανουαρίου στις 20:45! Πρόκειται για την πολυαναμενόμενη μεγάλη πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου του show, στο οποίο επένδυσε και πάλι το κανάλι του Αμαρουσίου.

Φυσικά, πρωταγωνίστρια της βραδιάς δεν ήταν άλλη από την Μαρία Μπεκατώρου, που μας έχει αποδείξει πόσο αγαπά αυτό το concept! Αυτή τη φορά όμως τα βλέμματα στράφηκαν και στην ανανεωμένη κριτική επιτροπή του show, που φέτος στελεχώνεται από τους Γιώργο Μαζωνάκη, Δημήτρη Σταρόβα, Αλέξη Γεωργούλη και Μιμή Ντενίση.

Βέβαια, πρωταγωνιστικό και ζωτικό ρόλο στο YFSF θα έχουν και οι δέκα ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι, που ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν τους τηλεθεατές! Ποιοι είναι αυτοί; Οι Αργύρης Αγγέλου, Ευθύμης Ζησάκης, Μελίνα Μακρή, Βαγγέλης Παναγόπουλος, Κατερίνα Στικούδη, Ίαν Στρατής, Πασχάλης Τσαρούχας, Εύα Τσάχρα, Ελένη Φιλίνη και η Χρύσπα!

Μία επίσης καινοτομία του φετινού “Your Face Sounds Familiar” είναι πως δεν θα γίνεται live, αλλά θα μεταδίδεται μαγνητοσκοπημένο!