“Grow – Αναπτύσσομαι” | Διήμερο Σεμινάριο Προσωπικής & Επαγγελματικής Ανάπτυξης

Η Συνεχής Προσωπική και Επαγγελματική Ανάπτυξη (ΣΕΠΑ) είναι μια αυτοκατευθυνόμενη διαδικασία μάθησης συστηματική και συνεχής, με την οποία το άτομο επιδιώκει ενεργητικά τη συνεχή αναβάθμιση των ικανοτήτων και δεξιοτήτων του, με σκοπό τη προσωπική του ανάπτυξη και τη βελτίωση της απόδοσής του, όχι μόνο στο πλαίσιο ενός επαγγελματικού ρόλου, αλλά και στο ευρύτερο πεδίο της ζωής.

Με αφορμή την έναρξη της νέας χρονιάς, οφείλουμε να αναλάβουμε την προσωπική μας ευθύνη και να θέσουμε τους στόχους μας! Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την ευτυχία και την επιτυχία μας! Οφείλουμε να αναπτυχθούμε…

Το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιανουαρίου λοιπόν θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο “House by Phaos”, Σφακτηρίας 18 Καλαμάτα, ένα σεμινάριο προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης με κεντρικό ομιλητή τον κύριο Δημήτρη Τσέλιο, Σύμβουλο Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης.

Το σεμινάριο θα είναι διήμερο , αποτελούμενο από δύο ενότητες. Κάθε ενότητα έχει κόστος συμμετοχής 35 ευρώ, ενώ και για τις δύο ημέρες οι ενδιαφερόμενοι θα καταβάλουν το ποσό των 50 ευρώ. Για ανέργους και ΑμεΑ θα υπάρχει έκπτωση στην συμμετοχή έκπτωση 50%.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του σεμιναρίου 

-Σάββατο 12/01/19 : Ανάληψη Προσωπικής Ευθύνης
Σε αυτή την ενότητα θα αναγνωρίσεις τον εαυτό σου ως την πηγή όλων των αλλαγών στη ζωή σου και θα αναλάβεις την ευθύνη της προσωπικής σου ευτυχίας και επιτυχίας.
Ωρες: 17.00-20.00
Κόστος Συμμετοχής: 35€

Kυριακή 13/01/19: Στοχοθεσία
Σε αυτήν την ενότητα θα μάθεις πως να θέτεις ξεκάθαρους στόχους, δημιουργώντας ένα οργανωμένο πλάνο δράσης για να τους υλοποιήσεις.
Ωρες 10.00-13.00
Κόστος Συμμετοχή: 35€

Για την συμμετοχή σας στο σεμινάριο είναι  απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής  στο 2721094000 ή στο info@phaos.org ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα συμμετοχής https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYnulT8GReZTuP3hvRCBX5JPlIorPf9USRIiaunC1ya7zwDg/viewform?vc=0&c=0&w=1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ