Ανατροπές από την έναρξή του κιόλας μας επιφύλασσε το Power of Love Gala, το μεσημέρι της Κυριακής. Συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου στο ξεκίνημα του σημερινού Gala, ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει ασυλία για το σπίτι για τον παίκτη που θα αναδειχθεί ως πιο αγαπητός, ενώ θα υπάρξει και διπλή αποχώρηση.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη Πέμπτη αναδείχθηκαν ως οι πιο αγαπημένοι παίκτες του τηλεοπτικού κοινού η Έλενα από τα κορίτσια και ο Αντώνης από τα αγόρια. Ποιος όμως κέρδισε τα 2.500 ευρώ και ποιοι παίκτες αποχώρησαν;

Σήμερα, η Έλενα ήταν εκείνη που κατέκτησε το χρηματικό έπαθλο, η οποία με το που άκουσε το αποτέλεσμα, αγκάλιασε τον αντίπαλό της και ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό και τον αγαπημένο της, τον Φίλιππο που όπως είπε του χρωστάει πολλά.

Η μεγάλη έκπληξη ήταν ότι οι παίκτες ανέδειξαν ως παίκτη προς αποχώρηση τον Τζόνι, γεγονός που προκάλεσε το ξέσπασμα της Νέρτζη, που υποστήριξε ο αγαπημένος της έφυγε εξαιτίας στρατηγικής των συμπαικτών της. Όσον αφορά τον στενό φίλο του Τζόνι, τον Παύλο, φορτίστηκε ιδιαίτερα συναισθηματικά και αποχώρησε για λίγο από το πλατό προκειμένου να ηρεμήσει.

Από τα κορίτσια αποχώρησε, μετά από την ψηφοφορία των παικτών, η Νέρτζη η οποία και πάλι μίλησε για στρατηγικές, ενώ ισχυρίστηκε πως νιώθει δικαιωμένη για όλα όσα έλεγε εδώ και καιρό.