Πολλές οι θεατρικές δράσεις από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας

Η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας  ήδη ξεκίνησε θεατρική δράση, σε τρία επίπεδα οργάνωσης και προετοιμασίας δείχνοντας οτι δεν επαναπαύεται ποτέ.
1. Παρουσιάζει στο χώρο του συλλόγου, Ευριπίδου 2, την παράσταση κουκλοθέατρου “Η Φάλαινα που ήθελε να αδυνατίσει” του Σέργιου Σοφικίτη μέχρι το Μάιο, τις καθημερινές το πρωί στις 10.00 , σε μαθητές Δημοτικών ,Νηπιαγωγείων και Παιδικών Σταθμών.
Τηλέφωνα για πληροφορίες  και κλείσιμο παραστάσεων 2721082864, 2721021653, 6971540945
Είσοδος 3 ευρώ.
2. Ξεκίνησε με πολύ ενθουσιασμό, η διοργάνωση του 3ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου Καλαμάτας που θα πραγματοποιηθεί από Κυριακή 12 έως Κυριακή 19 Μαϊου 2019. Έχουν αρχίσει οι αιτήσεις συμμετοχής επαγγελματικών κουκλοθιάσων και θα ολοκληρωθούν μέχρι τις 15 Μαρτίου, Αναζητούνται χορηγοί επαγγελματίες, χορηγοί τοπικών προϊόντων, χορηγοί εστίασης και πολλοί εθελοντές.
3. Μετά το φινάλε της άκρως επιτυχημένης “Αγέλαστης Πολιτείας” η θεατρική ομάδα ενθουσιασμένη και δυνατή άρχισε τις προετοιμασίες για την καλοκαιρινή μεγάλη παράσταση που θα είναι η συγκλονιστική τραγωδία του Ευριπίδη “ΤΡΩΔΕΣ”.
Ένα έργο διαχρονικό και επίκαιρο που καταδικάζει απόλυτα τον πόλεμο και ότι προέρχεται από αυτόν όπως το μίσος, τη δυστυχία, το θάνατο, την προσφυγιά, την ανθρώπινη εξαθλίωση και την περιφρόνηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, με αφορμή τα γεγονότα του Τρωϊκού Πολέμου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ