Με ένα μεγάλο party το Elite City Resort γιόρτασε τα 20+1 χρόνια λειτουργίας του

Με ένα μεγάλο party και παρουσία αρκετών επωνύμων από την εγχώρια showbiz τo ξενοδοχείο  Elite City Resort  γιόρτασε τα 20+1 χρόνια λειτουργίας του την  Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα “ Royal Cruise Hall” με παρουσιαστή της εκδήλωσης τον γνωστό δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε μια αναδρομή στην πορεία του ξενοδοχείου συνοδευόμενη από οπτικοακουστικό υλικό, όπως κάποια συγκινητικά βίντεο, όπου ακούστηκαν πολλά μέλη του προσωπικού να μιλούν για τη συνεργασία τους. Επίσης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις σε συνεργάτες, που εργάζονται εκεί , αλλά και μεγάλους εξωτερικούς συνεργάτες του ξενοδοχείου καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας του αυτά τα 20+1 χρόνια .

Στην μεγάλη αυτή γιορτή παρευρέθησαν επίσης και πολλοί επώνυμοι ανάμεσα στους οποίους σημαντικές προσωπικότητες από τον αθλητικό χώρο, όπως η Πηγή Δεβετζή και η Νίκη Μπακογιάννη ,γνωστά πρόσωπα της εγχώριας showbiz όπως η Σταρ Ελλας 2019 Ιωάννα Μπέλλα , το μοντέλο και παρουσιαστής  Δημήτρης Αλεξάνδρου, μοντέλα από το GNTM, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Τραϊάνα Ανανία, παίχτες από το παιχνίδι επιβίωσης Nomads, καθώς και γνωστοί ρεπόρτερ από την τηλεόραση.

Την διασκέδαση και το κέφι κράτησαν ψηλά ο δικός μας ανερχόμενος τραγουδιστής Παναγιώτης Μπουραντώνης και ο ένας και μοναδικός Τόνυ Σφήνος

Προσκεκλημένοι στο μεγάλο party ήταν φυσικά και όλοι όσοι εργάστηκαν στo ξενοδοχείο αυτά τα 20 χρόνια, οι σταθεροί εξωτερικοί συνεργάτες του αλλά και εκπρόσωποι των MME. Εννοείται πως το Enter Media Group δεν θα μπορούσε να λείπει.

Ευχή όλων μας το Elite City Resort να συνεχίζει για πολλά χρόνια να προσφέρει τις πολυτελείς του υπηρεσίες στους φιλοξενούμενους του, να οργανώνει όμορφες εκδηλώσεις και σημαντικά event για την τουριστική, πολιτιστική και γενικότερη ανάπτυξη της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την εκδήλωση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ