Η Πέννυ Μπαλτατζή έρχεται στο Yiamas Gasto Bar το Σάββατο 5 Ιανουαρίου

Το καλοκαίρι τελείωσε, το Κορίτσι ταξίδεψε σε πόλεις και νησιά, μάζεψε εικόνες,ήλιο, χαμόγελα και θάλασσα και επέστρεψε, με νέες ιδέες και νέα τραγούδια, έτοιμη να ανανεώσει τη συνταγή, και να προτείνει … πιο προσωπικές καταστάσεις.


Η Πέννυ Μπαλτατζή παίρνει τους μουσικούς της και το κέφι της και έρχεται στην Καλαμάτα και στο Yiamas Gastro Bar αυτό το Σάββατο 5 Ιανουαρίου για να μας ξεσηκώσει με τις παλιές και τις νέες της επιτυχίες , καθώς επιστρέφει με νέο δίσκο.  Το κορίτσι που μας έκανε να ερωτευτούμε ξανά από την αρχή το swing και τη vintage αισθητική φαίνεται πιο ώριμη, μουσικά και δημιουργικά από ποτέ, και λίγο μετά την κυκλοφορία του πολύ πετυχημένου της single “Το Κορίτσι”, ξεκινάει την χειμερινή της περιοδεία με ένα ιδιαίτερο concept, και έρχεται στο Yiamas Gastro Bar.


Η Πέννυ Μπαλταζή επιλέγει να μας ταξιδέψει στον ευφάνταστο κόσμο της, με μια συλλογή τραγουδιών που ξεκινά από νέα της τραγούδια τα οποία έχουν ήδη αγαπηθεί, όπως επίσης και παλαιότερα, πολύ αγαπημένα (Εξωτικό Χαρμάνι, Καλάθι, Δεκάρα, Γυφτάκι). Το ρεπερτόριο συμπληρώνεται με πρωτότυπες διασκευές από την ελληνική και διεθνή δισκογραφία – όλα τα παραπάνω με την συνοδεία, επί σκηνής, της νέας της μπάντας και σε ενορχηστρώσεις κεφάτες και “καθαρές”.

Το Σάββατο λοιπόν 5 Ιανουαρίου σας προσκαλεί μαζί της για μια συναυλία πλημμυρισμένη φρεσκάδα, κέφι και χρώμα! Το “Κορίτσι” έχει τη συνταγή…

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Μάριος Λαζ Ιωαννίδης (Κιθάρες, Φωνητικά, Διασκευές, Ενορχηστρώσεις, Live Music Production)
Στέλιος Φραγκούς (Πλήκτρα, Φωνητικά)
Κωνσταντίνος Ζέρβας (Τύμπανα, Κρουστά, Φωνητικά )
Ηλίας Καρκαβέλιας (Ηλ. Μπάσο, Φωνητικά)
Τζώρτζης Μαυροειδής (Τρομπέτα, Κρουστά, Φωνητικά)
Επιμέλεια ήχου: Νίκος Κόλλιας
Φωτογραφίες: Χρήστος Τζούτης
Management: ‘Αλεξ Ελσαμπάγ

Πληροφορίες
Κρατήσεις: 27210 22434
Ώρα Προσέλευσης: 22:00
Ώρα Έναρξης: 23:00

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης του επισκέπτη. Συμφωνώ Περισσότερα