Εγκαίνια Έκθεσης Κεραμικής-Γλυπτικής | Παρασκευή 18/01 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

Τα εγκαίνια της  έκθεσης Κεραμικής-Γλυπτικής, που πλαισιώνει το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, πραγματοποιούνται μεθαύριο Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στις 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Την έκθεση, που θα είναι ανοιχτή για το κοινό σε όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ (18-27 Ιανουαρίου) έχει επιμεληθεί το Καλλιτεχνικό Στέκι.

Είκοσι Έλληνες καλλιτέχνες δημιούργησαν ειδικά για το Φεστιβάλ έργα από πηλό, γύψο και άλλα υλικά, με θέμα την ισότητα των φύλων, ένα θέμα για το οποίο φέτος το Φεστιβάλ έχει ειδικό αφιέρωμα.

Καλλιτέχνες από Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Καλαμάτα, προσέγγισαν ο καθένας με το δικό του μοναδικό τρόπο το εν λόγω θέμα, μέσα από αφαιρετική ή παραστατική απεικόνιση του, προβάλλοντας έτσι έννοιες, αξίες και ισορροπίες.

 

Στην έκθεση συμμετέχουν:

-Κεραμίστες: Ηλίας Χριστόπουλος, Χαρούλα Κοροπούλη, Βασίλης Αναστασόπουλος, Βασίλης Παπαϊωάννου, Ελενη Νικολοπούλου-Μαρινάκη, Ζωή Λυκουριωτη, Παναγιώτης Κυριακάκης, Άρης Σταδιακής, Μαριλένα Μιχοπούλου, Μάγκυ Ιωάννου, Μίρκα Δραπανιώτου, Γωγώ Παπαβασιλείου, Μαρία Παπαβασιλείου, Τάσια Σεμψη, Δώρα Μορφή, Βαγγέλης Σκονδρας, Μαριλένα Λιβιεράτου, Μανία Αγγέλου

-Γλύπτες: Γιάννης Μαλτέζος, Μαρία Κουτσοδημητροπούλου

   

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ