Ο γνωστός ηθοποιός που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό, κυρίως μέσα από το ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «Ταμάμ»,Νίκος Μαγδαληνός έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά τρεις μήνες πριν. Ο γνωστός ηθοποιός έχει άλλον έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, ηλικίας 35 ετών.

Για την ευχάριστη αυτή είδηση ο γνωστός ηθοποιός μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν. Μάλιστα αποκάλυψε τον τρόπο που αντέδρασε όταν έμαθε για πρώτη φορά τα ευχάριστα αλλά και τι του είπε ο μεγάλος του γιος.

Στην ηλικία των 53 ετών αποφάσισες να κάνεις και δεύτερο παιδί. Βιώνεις την εμπειρία του να γίνεις πατέρας για δεύτερη φορά, αλλά σε διαφορετική ηλικία, με απόσταση 19 χρόνων.

Ναι, το μεγάλο μου γιο τον απέκτησα στα 35 μου και το μικρό πριν από περίπου 3 μήνες. Έχει τεράστια διαφορά. Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω, με το μικρό μου γιο, ότι αυτά τα πράγματα τα οποία είχα χάσει ή λόγω έλλειψης εμπειρίας τότε να μην τα γνώριζα τώρα τα μαθαίνω και τα παρακολουθώ με τρελή χαρά και από την άλλη με έναν τρελό… τρόμο».

 

Είσαι «καλύτερος» μπαμπάς τώρα;

Όχι, δεν μπορώ να το πω, το ίδιο είμαι. Αγαπώ τα παιδιά μου εξίσου το ίδιο, ο τρόπος που το αντιμετωπίζω ίσως αλλάζει και στο πρώτο μου παιδί διέθετα χρόνο και σ’ αυτό θα διαθέσω. Ένα παιδί θέλει και τους δύο γονείς, οπότε «μοιράζομαι» Πάτρα-Αθηνα, Αθήνα-Πάτρα, έχω γίνει ο άνθρωπος του σακβουαγιάζ, γιατί εκεί μένει μόνιμα το μωρό με τη γυναίκα μου. Έχουμε κάνει πολιτικό γάμο.

 

Η γυναίκα και ο γιος σου μένουν μόνιμα στην Πάτρα και πηγαινοέρχεσαι για να τους βλέπεις;

Ναι, γιατί δεν ήθελα να τους βγάλω από τη σταθερότητα που είχαν. Δεν μπορούσα να «ξηλώσω» τρεις ανθρώπους, τη Σοφία, την κόρη της από τον πρώτο της γάμο και το μωρό και να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους. Έτσι, προτίμησα να αλλάξω τον δικό μου τρόπο ζωής, που είμαι ένας. Μου έδωσε πνοή ζωής το μωρό. Φεύγω και στην απόσταση των 50 χιλιομέτρων, νιώθω ότι κάτι μου λείπει. Με το μεγάλο μου γιο μένουμε μαζί στην Αθήνα, σπουδάζει εδώ και μόλις το έμαθε, ότι θα ξαναγίνω μπαμπάς, είχε πολλή πλάκα. Του είπα ότι θέλω να μιλήσουμε και όταν το ανακοίνωσα, για να καταλάβει πώς σκέφτονται οι καινούργιες γενιές που είναι πολύ σημαντικές και δεν έχουν αυτή τη σαπίλα που έχουν οι δικές μας γενιές, τον ρώτησα: «Αντρέα μου, τώρα τι κάνουμε;». Έκανε ενός λεπτού παύση και μου είπε: «Μπαμπά μου… να μας ζήσει!!!» και τώρα πηγαινοέρχεται και ο μεγάλος για να τον βλέπει στην Πάτρα».

 

Μόλις σου ανακοίνωσε η Σοφία ότι θα γίνεις μπαμπάς, πώς αντέδρασες;

Στην αρχή δεν την πίστεψα, της είπα: «Μη βιάζεσαι, κάτσε να δούμε πρώτα». Όταν το είδα στο υπερηχογραφημα, πάνιασα, θυμάμαι ότι κατέβηκα τις σκάλες από τον 3ο όροφο και ήταν ευτύχημα που δεν τσακίστηκα. Σκεφτόμουν τα πάντα, αλλά φτάνοντας στο ισόγειο, είπα ότι ήρθε η ώρα να βάλουμε πραγματική τάξη στη ζωή μας. Εμείς είχαμε συνηθίσει αυτόν τον τρόπο ζωής, γιατί πάντα η γυναίκα μου έμενε εκεί και πάντα εγώ έμενα εδώ, αλλά βλεπόμασταν πάρα πολύ συχνά, γιατί πηγαινοερχόμασταν. Καλό είναι τα ζευγάρια να βλέπονται 3-4 μέρες την εβδομάδα, για να μην αρχίζει η φθορά, η καθημερινότητα, ότι θα έχεις τον άλλο δεδομένο, ότι θα ανοίξεις την πόρτα και θα τον βρεις μέσα, αυτό μας έσωσε. Τώρα τα ταξίδια είναι πιο συχνά, περισσότερες μέρες, αλλά το αντέχουμε και θα το αντέξουμε. Είμαστε μαζί πάνω από 6 χρόνια πια.