
Το συγκινητικό «αντίο» της Σάσας Μπάστα στον Θέμο Αναστασιάδη
Η Σάσα Μπάστα πριν λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και βιώνει το συναίσθημα της απόλυτης ευτυχίας. Η ζωή όμως έχει δυο όψεις γι’ αυτό από χθες το βράδυ η τραγουδίστρια έχει ένα βάρος στην καρδιά αφού έφυγε από τη ζωή ένας πολύ δικός της άνθρωπος, ο Θέμος Αναστασιάδης.
Η Σάσα Μπάστα υπήρηε ένα από τα «κορίτσια του Θέμου» στην εκπομπή «Όλα», έγινε γνωστή μέσα από αυτή και σίγουρα άφησε το στίγμα της. Η τραγουδίστρια θέλησε να πει το δικό της αντίο στο μέντορά της με μια φωτογραφία από εκείνη την εποχή και λόγια καρδιάς. «ΠΑΝΤΑ δίπλα σου είχα αυτό το χαμόγελο… Ότι ‘’ΟΛΑ’’ θα πήγαιναν καλά.. εσύ μου έμαθες να πατάω με σιγουριά κ να έχω πάντα το θάρρος της γνώμης μου… Ήσουν κ θα είσαι ένα απ τα σημαντικότερα κεφάλαια της ζωής μου! Ο μέντορας μου, ο φίλος μου, ο συνεργάτης κ άνθρωπος δικός μου! !Σε ευχαριστώ για ‘’ΟΛΑ’’! Εύχομαι να ξεκουραστεί τώρα η ψυχή σου! Καλό ταξίδι αγαπημένε μου… Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια σου..», έγραψε.
Δείτε το post
View this post on Instagram
ΠΑΝΤΑ διπλα σου είχα αυτό το χαμόγελο… Ότι ‘’ΟΛΑ’’ θα πήγαιναν καλα..εσυ μου έμαθες να πατάω με σιγουριά κ να έχω πάντα το θάρρος της γνώμης μου… Ήσουν κ θα είσαι ένα απ τα σημαντικότερα κεφαλαια της ζωής μου! Ο μέντορας μου,ο φίλος μου,ο συνεργάτης κ άνθρωπος δικός μου!! Σ ευχαριστω για ‘’ΟΛΑ’’! Εύχομαι να ξεκουραστεί τώρα η ψυχή σου! Καλό ταξίδι αγαπημένε μου… Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια σου..?
Η Σάσα Μπάστα ήταν ένα από τα κορίτσια του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή «ΌΛΑ» από το 2007 για δυο χρόνια. Το χαρακτηριστικό της ήταν η ατάκα “στροφή στην ποιότητα” καθώς και η εμφάνισή της χωρίς ρούχα και με μια κιθάρα να κρύβει τα απόκρυφα σημεία της.