Η Τζένη Διαγούπη δε φοβάται τη ζωή, πηγαίνει με τη ροή και αντιμετωπίζει κάθε τι που συμβαίνει με χαμόγελο και αισιοδοξία. Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια εκτός από την υποκριτική δουλεύει στην υποδοχή γνωστού bar – restaurant στον Πειραιά. Η Τζένη Διαγούπη μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει με την υγεία της, την απόκτηση ενός παιδιού αλλά και το lifestyle που «επιβάλλει» η κοινωνία μας.

Η ηθοποιός το 2015 είχε εξομολογηθεί πως δεν μπορεί να κάνει παιδί λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που είχε. Μετά από τόσα χρόνια πως νιώθει με αυτό;  «Το πήρα λίγο πιο απαλά και απλά το θέμα. Τα παιδιά, πιστεύω, είναι παντού και αν θες ένα παιδί μπορείς να το αποκτήσεις. Μακάρι να μπορέσω και να έρθει κάποια στιγμή στη ζωή μου ένα παιδί απ’ όπου να ‘ναι», εξομολογήθηκε !

Η Τζένη Διαγούπη μίλησε και για τον τρόπο που η κοινωνία αλλά και η οικογένεια αντιμετωπίζουν τις γυναίκες που δεν έχουν παιδιά. «Είναι και θέμα πώς το βλέπει η οικογένειά σου το πόσο εύκολο είναι να αποδεχτείς ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδί. Εγώ το αποδέχτηκα τη στιγμή που αποφάσισα ότι θέλω να ζήσω και να είμαι υγιής. Το έχω αποδεχτεί», εξήγησε και πρόσθεσε

«Οι γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδί, να πουν ένα χ@στ@κ@ στην κοινωνία, να κοιτάξουν την υγεία τους, να μην ταλαιπωρούνται όταν αποφασίζουν και σε πιο μεγάλη ηλικία να κάνουν παιδί με όλες αυτές τις εξωσωματικές. Από κάποια ηλικία και μετά, είναι σκληρό αυτό που θα πω, μπορεί και να μη ζουν για να χαρούν αυτό το παιδί που θα έχουν αποκτήσει τελικά με τόσο μεγάλο βάρος»!

Δείτε τη συνέντευξη!


Το μόνο σίγουρο είναι ότι μητέρα δεν είναι η γυναίκα που γεννά αλλά η γυναίκα που μεγαλώνει ένα παιδί με ανιδιοτελή αγάπη.