Η Σόφη Ζαννίνου ήταν η καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή το πρωί της Τετάρτης. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή κάνοντας κάποιες αποκαλύψεις που άφησαν άφωνη την παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια μίλησε για τις απιστίες που δέχθηκε από σύντροφό της στο παρελθόν εξηγώντας μάλιστα και τον λόγο για τον οποίο υπέμενε αυτή την κατάσταση.

«Είχα γίνει τάρανδος. Κοίτα, δεν αποδέχθηκα την απιστία, πάντα νόμιζα ότι είναι το τελευταίο, δεν ήταν το τελευταίο, πάντα ήταν το πρότελευταίο, υπήρχε και το επόμενο. Δεν ήθελα να χωρίσω και πάντα το μάθαινα εκ των υστέρων, πάντα το μάθαινα αργότερα. Αντιδρούσα με τον τρόπο μου. Πάντα πίστευα ότι θα είναι το τελευταίο. Μετάνιωσα που έδωσα τόσες ευκαιρίες και έγινα πιο καχύποπτη στις επόμενες σχέσεις μου. Αυτή η κατάσταση όμως δεν με έκανε πιο ανασφαλή. Πιστεύω ότι όσο πιο ελέυθερο αφήνεις τον άλλο τόσο καλύτερη είναι η σχέση. Εγώ δεν θα απιστούσα, το θεωρώ ανέντιμο. Το θεωρώ μεγάλη προδοσία. Το αποδέχθηκα γιατί όταν θέλεις να κρατήσεις το σπίτι σου κάνεις πολλά βήματα πίσω, και εγώ ήθελα να το κρατήσω το σπίτι μου… Μην ξεχνάς ότι μεγάλωνα και κορίτσι και αυτό είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνο».

Δείτε το απόσπασμα