Μωρό βρέθηκε νεκρό σε σάκο στη Θεσσαλονίκη. Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Η εγκυμοσύνη μιας 17χρονης στη Θεσσαλονίκη είχε τραγική κατάληξη καθώς πριν από λίγες μέρες γέννησε μέσα στο διαμέρισμά της και φέρεται το νεογέννητο να της έπεσε από τα χέρια και αφού χτύπησε στο έδαφος να χάσει τη ζωή του.

Όπως μετέδωσε το ethnos.gr σε βάρος της ανήλικης μητέρας σχηματίστηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για παιδοκτονία. Την υπόθεση χειρίζεται η Ε’ ανακρίτρια Θεσσαλονίκης για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες και για άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως γνώριζαν αλλά δεν βοήθησαν την κοπέλα. Γίνεται έρευνα για να εντοπιστεί ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού ο οποίος μέχρι σήμερα παραμένει άγνωστος και για αυτό το λόγο ελήφθησαν δείγματα DNA από το νεκρό βρέφος.

 

Η 17χρονη Ρομά, η οποία κατάγεται από πομακοχώρι της Ξάνθης, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος και ότι έκοψε με μαχαίρι τον ομφάλιο λώρο όταν γέννησε μέσα σε δωμάτιο του σπιτιού που διαμένει με τους γονείς της.

Οι τελευταίοι την οδήγησαν σε εφημερεύον νοσοκομείο και όταν διαπιστώθηκε ότι προηγήθηκε τοκετός οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία. Το μωρό βρέθηκε νεκρό, μέσα σε ένα σάκο, στο δωμάτιο του σπιτιού.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ