Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks υπήρξε μια εξομολογητική διάθεση από την κριτική επιτροπή. Με αφορμή το μονόπετρο που φοράει η Ιωάννα Σιαμπάνη, σύντροφος του επιχειρηματία Τζίμυ Σταθοκωστόπουλου και της πεποίθησής της ότι δεν πρόκειται για πρόταση γάμου αλλά για ένα δώρο η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μοιράστηκαν με τις παίκτριες και το τηλεοπτικό κοινό τις δικές τους προτάσεις γάμου.

Η performer αποκάλυψε πως ο σύζυγός της και πολίστας δεν της έχει ζητήσει ποτέ να την παντρευτεί με τον κλασικό πατροπαράδοτο τρόπο. «Είναι να πάμε διακοπές στην Πάτμο με τον Δημήτρη. Είχαμε σχέση πολλά χρόνια.. Έχει πάρει το μονόπετρο να μου το δώσει…. Σκέφτεται που να το κρύψει, και λέει «Στις βαλίτσες, αυτή τις φτιάχνει θα το δει, στην τσέπη θα εξέχει, θα το δει, ας της το δώσω καλύτερα», και μου λέει «σου πήρα ένα δώρο» και το αφήνει, το βλέπω, του λέω «Παιδάκι μου τι δώρο είναι αυτό, αυτό είναι μονόπετρο, δε μου πήρες ένα βραχιόλι, ένα σκουλαρίκι, αυτό το δίνουμε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις», πήρα την Καμηλά τηλέφωνο να της πω τι έγινε. Ο Δημήτρης κατάλαβε ότι έπρεπε να πει και κάτι δίνοντάς το. Φτάσαμε στην Πάτμο, βγήκαμε το βράδυ σε ένα ωραίο εστιατόριο και μου λέει «Άντε, στην κάνω και την πρόταση», δεν το τόλμησε ποτέ να το πει» εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα τονίζοντας πως δε θα ξεπεράσει ποτέ τον τρόπο με τον οποίο έλαβε το συγκεκριμένο δώρο.

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος έμεινε άφωνος από όλα όσα άκουσε με δόση χιούμορ χαρακτήρισε «άναδρο» τον πολίστα και εξήγησε πώς έκανε εκείνος πρόταση γάμου τόσο στη Μαρία Μπακοδήμου όσο και στη Σήλια Δραγούμη.

«Στην πρώτη πρόταση γάμου, ήμασταν στην Κωνσταντινούπολη με την Μαρία, μπατιράκια και οι δυο, τελειωμένοι. Δεν είχα λεφτά για δαχτυλίδι και βρήκα μια δαχτυλήθρα στο παζάρι, και της λέω «Προς ενδειξη νοικοκυροσύνης, πάρτη να με ράβεις και να με φροντίζεις, σε θέλω να σε παντρευτώ», γονάτισα, της άρεσε πάρα πολύ, αγκαλιαστήκαμε, βάλαμε τα κλάματα, ήταν πολύ συγκινητικό. Στην δεύτερη πρόταση γάμου, ήμασταν στη Γαλλική ριβιέρα, σε ένα καταπληκτικό εστιατόριο που είναι γεροντάκια. Ζήτησα την ησυχία όλων, σηκώθηκα έκανα πρόταση γάμου στα γαλλικά, έσκυψα και γονάτισα και με το που έκανα την πρόταση άρχισαν όλα τα γεροντάκια να τραγουδάνε. Ήταν πολύ συγκινητικό, καταπληκτικό», είπε.

Δείτε το απόσπασμα

Τέλος, οι κριτές προέτρεψαν την Μπέτυ Μαγγίρα να ανανεώσει τους όρκους της με τον Δημήτρη Μάζη, στα δέκα χρόνια γάμου (το ζευγάρι είναι ήδη 7 χρόνια παντρεμένο) και τότε ο σύζυγός της να της κάνει μια πρόταση γάμου όπως της αξίζει!