Η Ειρήνη Ερμίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μίλησε για τα θέλω της, τις προσωπικές της συναναστροφές και τα… κόμπλεξ της.

Ο Ρονάλντο του GNTM πολλές φορές έγινε θέμα συζήτησης για τις απόψεις της, την ειρωνεία και την απότομη συμπεριφορά της αλλά και το θέμα που είχε με το ύψος. Η Ειρήνη είναι ένα πολύ ψηλό κορίτσι, 1.86cm, και όπως έχει δηλώσει πολλάκις δεν είναι φιλικά προσκείμενη με τις κοντές. «Είναι μεταξύ σοβαρού και αστείου… Δε λέω ότι ήταν σωστό που μίλησα έτσι, γενικά είμαι κομπλεξικοί με τις κοντές, αν και κάνω παρέα μαζί τους…», είπε στην Ελεονώρα. Βέβαια δεν ξέρουμε αν είχε και άλλη επιλογή δεδομένου ότι η πλειοψηφία των γυναικών είναι πιο κοντές από την 20χρονη.

Το μοντέλο μίλησε και για την προτίμηση που έχει στους άντρες λέγοντας πως τα στάνταρς της είναι υψηλά. «Θεωρώ πολύ πιο όμορφους τους κοντούς άντρες αλλά εμένα δε μου κάνουν, πηγαίνω αλλού. Θέλω τον άντρα να είναι ψηλός, να έχει έντονα χαρακτηριστικά, να παίζει ποδόσφαιρο», εξήγησε.

Η Ειρήνη ανέφερε επίσης πως εκείνη πλησιάζει τους άντρες και δεν θέλει να της πέφτουν. Ο λόγος;

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day

Δείτε το video με την ατάκα της Ειρήνης Ερμίδου για τις κοντές μετά την αποχώρησή της που έγινε viral