Μία μόλις εβδομάδα μετά την παρουσία της Σίσσυς Ζουρνατζή στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, την εμφάνισή του στο πλατό έκανε και ο Χρήστος Γιάτσας! Η γνωστή instagrammer έχει καταγγείλλει τον πρώην σύντροφό της για ξυλοδαρμό.

Η ίδια μίλησε ανοιχτά για την κακοποίησή της, όμως ο Χρήστος μαζί με το δικηγόρο του, Πασχάλη Παπαδόπουλο, έδωσαν τη δική τους εκδοχή. Το «Μετά τα Μεσάνυχτα» τους υποδέχτηκε και μίλησαν ανοιχτά για όλα όσα συνέβησαν ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

Για την σχέση τους, ο Χρήστος εξήγησε ότι τα πράγματα ήταν πολύ καλά, μέχρι την ημέρα που έφυγε η Σίσσυ για το Nomads! Από την πλευρά του, ο δικηγόρος σημείωσε πως η νεαρή Θεσσαλονικιά φάσκει κι αντιφάσκει διαρκώς για την υπόθεση.

Εν συνεχεία αναφορά έκανε στην πρόταση γάμου που δέχτηκε κατά την αποχώρησή της από το reality. Ο ίδιος την αποδέχτηκε, με τους γονείς της Σίσσυς να του τηλεφωνούν και να τον καλωσορίζουν στην οικογένεια.

«Όταν βγήκε από το παιχνίδι, το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι αν πήρε έκταση. Ήρθε πρώτη εβδομάδα ήταν γενικά περίεργη», αποκάλυψε ο Χρήστος.

Αναφορά έκαναν και στο θέμα… τραυματισμού της Σίσσυς. «Στην ερώτηση αν πήγε στον γιατρό απάντησε δεν πήγα και πώς κατάλαβες ότι έχεις σπασμένα πλευρά, είπε “το φαντάστηκα”», είπε ο δικηγόρος.

«Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει κακοποιηθεί και βρίσκεται σε μία άσχημη ψυχολογική κατάσταση, κοιτά πώς να τα βρει με τον εαυτό του ή καταγγέλλει αυτόν που την κακοποίηση. Δεν κοιτά πώς να κερδίσει σε followers και διαφήμιση», συμπλήρωσε.