Τα ανατριχιαστικά πράγματα που αντιλαμβάνεται το κατοικίδιο σου!

Τα κατοικίδια μας είναι οι καλύτεροι μας φίλοι και μας βοηθούν πο΄λύ στην καλή διατήρηση ψυχολογία μας, όπως άλλωστε έχουν δείξει και πολλές έρευνες.

Ο αγαπημένος σου σκυλάκος ή η χαριτωμένη γάτα σου, έχουν διαίσθηση και πολλές φορές μπορούν να σε προειδοποιήσουν για κάτι μυστήριο που μπορεί να μην έχεις αντιληφθεί. Πάντα να τα ακούς!

1.Μυστήριες υπάρξεις

Οκ,μπορεί να είναι λίγο extreme η συγκεκριμένη θεωρία αλλά σύμφωνα με την ειδικό ζώων, Belle Marie Nibblett, τα ζώα καταλαβαίνουν διαισθάνονται και αντιλαμβάνονται πράγματα που ο άνθρωπος δεν μπορεί.

2.Τον φόβο

Ο φόβος είναι μια κατάσταση την οποία αντιλαμβάνονται πολλά κατοικίδια, σύμφωνα με το Animal Planet.

3.Αν είσαι καλός άνθρωπος

Το ένστικτο του σκύλου σου δεν πέφτει ποτέ έξω όταν πρόκειται για την καλή ψυχή κάποιου. Σύμφωνα με το Animal Cognition, οι σκύλοι μπορούν να αναγνωρίσουν αν κάποιος άνθρωπος είναι καλός και αν μπορούν να του έχουν εμπιστοσύνη.

4.Τον θάνατο (ανατρίχιασα, να ξέρεις!)

Σύμφωνα με κάποιες μελέτες, οι γάτες μπορούν να διαισθανθούν τον θάνατο εξαιτίας της όσφρησης τους. Η όσφρηση μιας γάτας είναι τρομερά ισχυρή.

5.Φυσικές καταστροφές

Πολλοί άνθρωποι έχουν αναφέρει στα media, πως πριν από μια μεγάλη καταστροφή, τα κατοικίδια τους είχαν αλλόκοτη συμπεριφορά και πως δεν μπορούσαν να καθίσουν ήσυχα.

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ