Η Τάμτα σε λίγους μήνες πρόκειται να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό της Eurovision. Η τραγουδίστρια έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Τετ α Τετ του ΡΙΚ για το παρελθόν της.

Όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ της εκπομπής μιλά για τη ζωή της στη Γεωργία, ενώ σε μία από τις σπάνιες φορές αναφέρεται στο γάμο της. Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο πρώην σύζυγός της την «έκλεψε», όταν εκείνη ήταν 14 χρόνων κι εκείνος 16.

«Μου λέει μην καθόμαστε τώρα στο δρόμο και μας βλέπει ο κόσμος, να πάμε κάπου να καθίσουμε να μιλήσουμε ανθρώπινα. Μπήκα στο αμάξι αλλά αμέσως άρχισα να κλαίω γιατί κατάλαβα ότι δεν θα με πήγαιναν για καφέ και με πήγαν όντως εκτός Τιφλίδας. Από εκείνη την ημέρα έμενα πλέον στο σπίτι του με τους γονείς του. 16 χρόνων αυτός, 14 εγώ. Παντρευτήκαμε τον Απρίλιο, Φλεβάρη με “έκλεψε”.

Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο επειδή ήμασταν ανήλικοι και δεν επιτρεπόταν. Πάγωσα όλα τα συναισθήματα μου, πήρα πολύ ψυχρή απόφαση και είπα ό,τι και να γίνει εγώ θα χωρίσω επειδή δεν μπορώ να ζήσω αυτή τη ζωή», εξομολογείται στον Τάσο Τρύφωνος.