Η εξόδιος ακολουθία του Θέμου Αναστασιάδη τελέστηκε το μεσημέρι την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και πένθους στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Κηφισιά.

Ωστόσο η ταφή του δημοσιογράφου και εκδότη έγινε σε ένα από τα αγαπημένα του μέρη στο παραθαλάσσιο χωριό Γερολιμένας, στην Ανατολική Μάνη. Ο Θέμος Αναστασιάδης ένιωθε πως εκεί βρίσκεται το δικό του ησυχαστήριο, ο δικός του παράδεισος.

Η κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου» βρέθηκε στο συγκεκριμένο χωριό και έδειξε πλάνα από το μέρος που έμελλε να είναι η τελευταία κατοικία του. Ο δημοσιογράφος επισκεπτόταν το συγκεκριμένο μέρος με την οικογένεια του κάθε καλοκαίρι τα τελευταία 15 χρόνια και διατηρούσε άριστες σχέσεις με τους κατοίκους του χωριού μιας ενώ στήριζε πολύ και τις τοπικές επιχειρήσεις.

Ανάμεσα σε άλλα η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή ανέφερε: «Δεν επέλεξε μεγαλεία για την τελευταία του κατοικία… Επέλεξε να ταφεί εκεί σαν ερημίτης, εκεί που θα βλέπει για πάντα το γαλάζιο της θάλασσας, εκεί όπου έζησε μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές. Αν με ρωτούσες ποιος άντρας δεν έχει απατήσει ποτέ τη γυναίκα του, θα σου έλεγα ότι είναι ο Θέμος. Τέτοια λατρεία που είχε στη Βαιλική….είχε λατρεία στη Βασιλική και παθολογική αδυναμία στα παιδιά του…. Το μέρος αυτό το είχε συνδέσει με την οικογένειά του, περνούσαν εκεί τα καλοκαίρια τους, ήταν για τον Θέμο μπάνιο, παιδιά, Βασιλική».

Δείτε το απόσπασμα

Επώνυμοι αποχαιρετούν τον Θέμο Αναστασιάδη στα social media (pics)