Η Κατερίνα Κούκα μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και στο Πρω1νό για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, τη μητρότητα που ήρθε στη ζωή της από την εφηβεία, τα realities αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η σπουδαία τραγουδίστρια έγινε μητέρα σε ηλικία 16 ετών και παρά το ότι πέρασε δύσκολα χρόνια κατάφερε να ορθοποδήσει και να κάνει μεγάλη καριέρα. «Δεν ήταν εύκολη η ζωή μου ως γυναίκα. Ο έρωτας που είναι ύψιστο αγαθό για την έκβαση της ζωής μας τον ζει κανείς ολοκληρωτικά όταν είναι ανέμελος. Όταν έχει γίνει μητέρα αυτό αυτομάτως μικραίνει. Αυτό βεβαίως δεν ανακόπτει το πάθος ενός έρωτα αλλά αυτό σε κάνει να νιώθεις το «εμείς» δεν είσαι πια μόνος», είπε. Η Κατερίνα Κούκα δήλωσε επίσης πως το γιο της τον μεγάλωσε κυρίως μόνη της, δεν είχε κάποιον άνθρωπο στο πλευρό της. Αν και ο πατέρας του γιου της ήταν παρών δεν ήταν συνεχώς δίπλα τους. «Ο πατέρας του παιδιού ήταν πότε εδώ και πότε κάπου ενδιάμεσα, αυτό είναι δύσκολο για το παιδί γιατί δεν έζησε τα πιο εύκολα πράγματα», εξήγησε.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, ο γιος της Κατερίνας Κούκα έχει φτιάξει τη δική του οικογένεια και πριν 2,5 μήνες έφερε στον κόσμο και το πρώτο του παιδί. «Πριν από 2,5 μήνες έγινα γιαγιά. Η καινούργιου Κατερινούλα αρχίζει τώρα να με γνωρίζει», αποκάλυψε.

Η τραγουδίστρια ήταν η πρώτη που κάθισε στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής talent show, το 2002 στο Fame Story. Η εμπειρία της όπως έχει αναφέρει και στο παρελθόν ήταν δυσάρεστη. « Τότε είχα μπει σ’αυτή την εκπομπή με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία, όπως και ο Αντώνης ο Βαρδής. Εμείς που δουλεύαμε και μαζί τότε, πήγαμε με πολύ μεγάλη χαρά να πούμε και πέντε πράγματα από τις εμπειρίες μας στα νέα παιδιά, που ονειρεύονται να πάρουν αυτό το δρόμο που πήραμε κι εμείς. Όλες οι ίντριγκες των ανθρώπων που συμμετείχαν στην παραγωγή, δεν μας αφορούσαν καθόλου εμάς», έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις της.

Σήμερα, θα συμμετείχε ξανά σε κάποιο talent show; «Δεν ξέρω αν θα πήγαινα σήμερα σε talent show γιατί έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και οι κριτές τώρα έχουν άλλη προσέγγιση στα πράγματα», είπε τονίζοντας πως όταν ήταν εκείνη στη θέση της κρίτριας το κανάλι τους εκμεταλλεύτηκε.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη