Επανέναρξη του 1ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας Κυπαρισσίας

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  Σύλλογος Κυπαρισσίας διοργανώνει τον πρώτο διαγωνισμό φωτογραφίας, με τίτλο «Φωτογραφίζοντας τον Τόπο μου».

 • Φωτογράφοι και φίλοι της φωτογραφίας καλούνται να αποτυπώσουν τον κόσμο όπως τον βλέπουν και να υποβάλλουν τις φωτογραφίες τους στο διαγωνισμό, διεκδικώντας σημαντικά βραβεία.
 • Αντικείμενο του Διαγωνισμού αποτελεί μια φωτογραφία με θέμα:
  «Η Εμπορική Δραστηριότητα στην πόλη της Κυπαρισσίας».
 • Στο Διαγωνισμό μπορεί να συμμετάσχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο το επιθυμεί ανεξάρτητου ηλικίας και τόπου διαμονής. Τον διαγωνισμό θα κερδίσουν οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες, σύμφωνα με την γνώμη της κριτικής επιτροπής, ενώ θα βραβευθεί και η καλύτερη φωτογραφία μαθητή με ηλικιακό κριτήριο ο συμμετέχων μικρός φωτογράφος να είναι κάτω από τα δεκαεπτά έτη (με συγκατάθεση γονέα).
 • Η Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού θα αποτελείται από τρία μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, δυο φωτογράφους της πόλης μας καθώς και έναν εξειδικευμένο φωτογράφο. Η Κριτική Επιτροπή θα εξετάσει τις έγκυρος υποβληθείσες φωτογραφίες ως προς την πρωτοτυπία τους, την τεχνική αρτιότητα, την ποιότητα τους, την αποτελεσματική σύνδεσή τους με το θέμα του διαγωνισμού και την αισθητικά δόκιμη απεικόνισή τους.
 • Στην καλύτερη φωτογραφία θα δοθεί ως έπαθλο επιταγή αγορών του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας για ψώνια στην πόλη της Κυπαρισσίας άξιας εκατόν πενήντα ευρώ, ενώ στην δεύτερη και τρίτη φωτογραφία θα δοθούν εκατό και πενήντα ευρώ σε επιταγές αγορών αντίστοιχα. Στον μαθητή του οποίου η φωτογραφία θα ξεχωρίσει θα απονεμηθεί ένα ταμπλετ.
 • Ως έγκυρη θα θεωρείται η φωτογραφία που θα αποσταλεί συνημμένα με ηλεκτρονική αλληλογραφία με θέμα μηνύματος «Διαγωνισμός φωτογραφίας», στην διεύθυνση eskyparissias@gmail.comόπου ο συμμετέχων θα αναγράφει το ονοματεπώνυμο του, την ημερομηνία γέννησης του και το τηλέφωνο επικοινωνίας του. Ο κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει με μια και μόνο φωτογραφία και μπορεί να συμμετάσχει μόνο μια φορά στον διαγωνισμό. Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής θεωρείται η 28 Φεβρουαρίου 2019.
 • Με την αποστολή των φωτογραφιών στο email: eskyparissias@gmail.com, οι δημιουργοί τους αποδέχονται πλήρως και ανεπιφυλάκτως τους ανωτέρω κανόνες και όρους του Διαγωνισμού. Όσες φωτογραφίες επιλεγούν σύμφωνα με την απόφαση της Κριτικής Επιτροπής ή του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, παραχωρούνται με δήλωσή των δημιουργών τους, άνευ αμοιβής ή άλλης αξίωσης, κατά αποκλειστικότητα στον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας , ο οποίος έχει το δικαίωμα έκδοσης, εκτύπωσης και έκθεσης αυτών, αλλιώς αποκλείονται. Οι δημιουργοί των επιλεγμένων φωτογραφιών ευθύνονται για κάθε προκληθείσα περιουσιακή ζημία ή ηθική βλάβη σε τρίτους.
 • Οι φωτογραφίες δεν θα πρέπει να περιλαμβάνουν υπογραφές, υδατογραφήματα, στοιχεία επικοινωνίας και περιθώρια, όπως και να μην έχουν εκδοθεί, τυπωθεί ή εκτεθεί μέχρι την λήξη του διαγωνισμού.
 • Το πρώτο βραβείο θα αποτελούν τρεις επιταγές αγορών άξιας πενήντα ευρώ έκαστος που θα μπορούν να καταναλωθούν σε αγορές στην πόλη της Κυπαρισσίας. Το δεύτερο βραβείο θα αποτελείται από δυο επιταγές αγορών άξιας πενήντα ευρώ και μια επιταγή αγορών πενήντα ευρώ για το τρίτο δώρο. Οι νικητές υποχρεούνται να ενημερώσουν το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου πριν τις αγορές τους. Οι επιταγές θα είναι σε ισχύ μέχρι της και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε επιχείρηση της Κυπαρισσίας.
 • Η κριτική επιτροπή θα δημοσιοποιήσει τα ονόματα των νικητών στον Μεγάλο Ετήσιο Χορό του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας το Σάββατο 09 Μαρτίου 2019.

Ο Διαγωνισμός αποτελεί συνέχεια του αναβληθέντος διαγωνισμού του Νοεμβρίου 2018

πηγή

- Διαφήμιση -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ