Στην κάμερα της εκπομπής του Open «Έλα χαμογέλα» μίλησε η Ελένη Φουρέιρα σήμερα το πρωί!

Η δημοσιογράφος ανέφερε μάλιστα πως σε όλη την Ευρώπη μιλάνε για την pop star και εκείνη απάντησε :
«Δεν νομίζω να με συζητάνε σε όλη την Ευρώπη, αλλά εντάξει. Κοίταξε, βοήθησε πολύ η Eurovision σε αυτό. Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ, προσπαθώ να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ και μετά τη Eurovision, να είμαι εκεί για τους φαν μου. Χαίρομαι, είναι μεγάλη χαρά να ξέρεις αυτό και μεγάλη ευθύνη γιατί θες να κάνεις κι άλλα πράγματα ωραία».

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της συνέντευξης, η Ελένη Φουρέιρα σχολίασε τη συμμετοχή της Τάμτα στη Eurovision που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, αλλά και την Κατερίνα Ντούσκα που όπως όλα δείχνουν θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα! Συγκεκριμένα, είπε:

«Έχω ξαναπεί πολλές φορές, ότι είναι πολύ καλή επιλογή. Το έχω ξαναπεί και πέρσι βασικά και πρόπερσι. Κάθε φορά, κάθε φορά νομίζω ότι εμένα και την Τάμτα μας έβαζαν κάπου στη μέση. Όχι μεταξύ μας, εννοώ, ότι Eurovision: Τάμτα – Φουρείρα. Το έχω πει πολλές φορές ότι είναι πολύ καλή επιλογή. Είναι φοβερή!».

Όσον αφορά την Κατερίνα Ντούσκα, η ίδια δήλωσε: «Δεν την ήξερα μέχρι που άκουσα το όνομά της και την έψαξα. Την βρίσκω εκπληκτική τραγουδίστρια. Αυτό που άκουγα, έπαθα σοκ!».