Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα το μεσημέρι είχε καλεσμένη στην εκπομπή την Αντελίνα Τελώνη. Η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη και παρουσιάστρια έδωσε τη δική της ευχάριστη νότα, μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή και έδωσε τα φώτα της στην Ελένη.

«Η Αντελίνα με το Χάρη είναι ένα από τα ζευγάρια τα πολύ αληθινά, τσακώνονται στο Instagram και θα πουν και τις αλήθειες τους και όλα», είπε η Νάνσυ Παραδεισανού με την παρουσιάστρια να μένει άφωνη. «Δε λέω εγώ η κακομοίρα τίποτα, εγώ μπορεί να δω κανένα like περίεργο στο Instagram – που κάνει αυτός – και να…», εξήγησε η Αντελίνα προσθέτοντας πως αν χρειαστεί και κωδικούς σπάει και κινητά ψάχνει.

«Πώς το κάνεις; Μάθε μου τα κόλπα σου», είπε αμέσως η Ελένη Μενεγάκη και πλησίασε την παρουσιάστρια και τον expert της τεχνολογίας Παναγιώτη Χατζηδάκη με το ipad.

Η παρουσιάστρια άκουσε τον τρόπο για τη διαδικτυακή παρακολούθηση αλλά δεν τον βρήκε εύκολο αφού σύμφωνα με όλα όσα της είπαν πρέπει να ψάχνει τα likes στο Instagram του συντρόφου της ένα – ένα. «Θα ψάξω 5000 μηνύματα να δω τα likes; Έχει κανένα κόλπο να βρίσκω κατευθείαν τους κοντινούς;», είπε η Ελένη.

Και φυσικά η Αντελίνα Τελώνη είχε τη λύση…

Δείτε το βίντεο