“Τελικός Προορισμός…Χριστούγεννα” από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά και το ΙΕΚ “Ορίζων”

Την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018, από τις 18.00 έως τις 21.00  τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά και το Ι.Ε.Κ. «Ορίζων» σας προσκαλούμε στην κεντρική πλατεία της πόλης μας να κάνουμε μαζί ένα ταξίδι μαγικό, γεμάτο εκπλήξεις, με πολλές στάσεις και τελικό προορισμό… τα Χριστούγεννα!!!

Ένα ταξίδι με… χριστουγεννιάτικες κατασκευές, στολίδια και ημερολόγια, παιχνίδια, ζαχαροπλαστείο, face painting, χριστουγεννιάτικο φωτογραφείο, άλλα και ελκηθροδρομίες και Formula 1 από τους ομίλους Ρομποτικής, Steam και Arkki.

Στόν χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει ο «Κουμπαράς της Αγάπης»,τον οποίον καλούμαστε όλοι οι παρευρισκόμενοι να γεμίσουμε  αγοράζοντας όμορφες χειροποίητες κατασκευές των παιδιών του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά και των παιδιών που φοιτούν στο ΚΔΑΠ.

Η εκδήλωση θα ντυθεί μελωδικά από τις γλυκές, μελωδικές φωνές της χορωδίας του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του ΚΔΑΠ του σχολείου , που θα μας κρατήσουν συντροφιά τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Και επειδή γιορτές ισούνται με γλυκίσματα και μυρωδιές θα σερβίρονται παραδοσιακά γλυκίσματα, ζεστά ροφήματα για μικρούς και μεγάλους που θα παρασκευάζουν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ και θα πωλούνται με συμβολικό κόστος 0,50€. Επίσης θα υπάρχει ζαχαροπλαστείο από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά με συμβολικό κόστος 0,50€.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα καλύψουν ανάγκες στο Κέντρο Ημέρας για παιδιά και εφήβους με αυτισμό στην πόλη μας.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία 18.00-21.00 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ