Οι Παρασκευές είναι αλλιώς στα COSMOS Καλαμάτας | COSMOS FRIDAYS με σούπερ τιμές κάθε Παρασκευή

Τρέξε να προλάβεις SUPER τιμές σε COSMOS #FRIDAYS προϊόντα! Μπες κάθε Παρασκευή σε ένα από τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας και ζήτα το COSMOS #FRIDAYS προϊόν!

1) Αριστομένους 39 – Καλαμάτα

 

2) Ιατροπούλου 20 & Πλ. Βασ. Γεωργίου – Καλαμάτα

 

3) Νέα Είσοδος/OUTLET STORE – Καλαμάτα

Αυτή την Παρασκευή 31 Μαΐου το COSMOS Friday προϊόν είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση. ΜΟΝΟ για αυτήν την Παρασκευή πρόλαβε σε ένα από τα τρία καταστήματα COSMOS Καλαμάτας  το γυναικείο Adidas Duramo 8 σε μια εκπληκτική τιμή.

Ένα παπούτσι μοντέρνο, μα πάνω απ’όλα κατάλληλα σχεδιασμένο ώστε να προστατεύει το πόδι, να είναι ξεκούραστο στην βάδιση, άνετο και έτσι να μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι και το βράδυ, στην προπόνηση και την βόλτα σου, αφού με το γυναικείο Adidas Duramo 8  το τρέξιμο να γίνεται μια όμορφη καθημερινή συνήθεια!

Το γυναικείο Adidas Duramo 8 διαθέτει :  

-εσωτερικό πάτο OrthoLite®

-ενδιάμεση σόλα cloudfoam για άνεση και άριστη απορρόφηση των κραδασμών

-Air mesh επάνω μέρος για μέγιστο αερισμό.

Πρόλαβε το γυναικείο Adidas Duramo 8 ΜΟΝΟ για αυτή την Παρασκευή, 31 Μαΐου, με -44% έκπτωση από 71.50 ευρώ μόλις 39.90 ευρώ σε ένα από τα 3 καταστήματα COSMOSΚαλαμάτας!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ  

Επωφελήσου από τις COSMOS Fridays  προσφορές. Με μία επίσκεψη σου σε ένα από τα καταστήματα COSMOS Καλαμάτας επέλεξε το δικό σου #COSMOSFRIDAYS προϊόν και πρόλαβε το σε Super τιμή. Σε ένα από τα τρία καταστήματα COSMOS Kαλαμάτας. Γιατί εκεί κερδίζεις!!!   #COSMOS #COSMOSFRIDAYS #kalamata

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ