Ο Δήμος Μπέκε έρχεται στο Yiamas Gastro Bar | Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 22.00

To Σάββατο 8 Δεκεμβρίου ο Δήμος Μπέκε έρχεται στο Yiamas Gastro Bar στις 22.00 για να μας διασκεδάσει και να μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια του σε ένα πλούσιο πρόγραμμα.

Τηλέφωνα για Κρατήσεις: 27210 22434

Βιογραφικό 

Ο Δήμος γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου στην Αμμόχωστο της Κύπρου. Λόγω της δουλειάς του πατέρα του, ταξίδεψε από μικρός σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες και σπούδασε στην Αμερικανική Ακαδημία. Ξεκίνησε να τραγουδάει από 2 ετών και στα 10 του άρχισε να παίζει πιάνο και κιθάρα. Σπούδασε ενορχήστρωση στο London school, ενώ το 1993 εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό της Eurovision.

Στην Αθήνα συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, όπως ο Αντώνης Βαρδής, η Γλυκερία, η Δέσποινα Βανδή, η Καίτη Γαρμπή, ο Διονύσης Σχοινάς, ο Θάνος Καλλίρης κ.α. και κυκλοφόρησε δύο προσωπικά albums.

Το 2003, γίνεται ευρέως γνωστός και ξεχωρίζει ως μέλος του συγκροτήματος των ΟΝΕ. Τα επόμενα χρόνια ο Δήμος πραγματοποιεί live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, είτε μόνος του είτε δίπλα σε γνωστά ονόματα του τραγουδιού.

Το 2014 ο Δήμος ξανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο The Voice of Greece, όπου ξεχώρισε μέσα από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου. Το 2016 επιστρέφει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα και κάτω από τη δισκογραφική στέγη της Spicy κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο «Όταν γελάς εσύ». Ένα αισιόδοξο, ρυθμικό και άκρως ανεβαστικό τραγούδι σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Βασίλη Κουμεντάκου.

 

Παράλληλα με την εμφάνιση του στο επιτυχημένο show του Ant1 Your Face Sounds Familiar, όπου έφτασε στον τελικό, ο Δήμος έρχεται με το νέο του τραγούδι για να μας ξεσηκώσει και να μας κάνει να σκεφτούμε θετικά.

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου θα τον απολαύσουμε στο Yiamas Gastro Bar.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ