MYLÓ Restaurant & Café στην Καλαμάτα | Ένας χώρος ιδανικός γα κάθε ώρα της ημέρας

Το MYLÓ δημιουργήθηκε από αγάπη για το καλό ελληνικό φαγητό και την επιθυμία για ανακάλυψη νέων γαστρονομικών δρόμων. Διατηρεί τη φιλοσοφία που ξεκίνησε πριν από 17 χρόνια στη «Μυλόπετρα», το γνωστό στέκι στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας, αλλά ‘κλείνει το μάτι’ σε μια πιο σύγχρονη ελληνική γαστρονομική προσέγγιση, πιο πλούσια και πιο επίκαιρη.
Ο χώρος στο νεοκλασικό κτίριο του εμβληματικού Ξενοδοχείου REX της Καλαμάτας ήταν για τους υπεύθυνους του MYLO’ πρόκληση και αφορμή γι’ αυτή τη νέα εμπειρία. Το ίδιο σημαντικό όμως θεωρούσαν  να καταφέρουν την αρμονική συνύπαρξη ενός εστιατορίου, ενός open kitchen – χώρου γευσιγνωσίας, ενός open bar – café και ενός μικρού βοτανικού κήπου και την ένταξή τους σε ένα ιστορικό κτίριο.
Έτσι γεννήθηκε αυτός ο νέος χώρος, ο οποίος λόγω της πολλαπλότητας του χαρακτήρα του αποτελεί  ένα νέο γαστρονομικό ταξίδι, που γίνεται πραγματικότητα. Στο MYLO’ μπορείς να ξεκινήσεις το πρωί απολαμβάνοντας τον καφέ σου και να συνεχίσεις με όμορφες, απολαυστικές και γευστικές δημιουργίες φτιαγμένες από τα καλύτερα υλικά, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Εμπνευσμένη από τη θαυμαστή ελληνική & μεσογειακή γαστρονομία, τα ντόπια ποιοτικά υλικά και τα αρωματικά βότανα του Ταϋγέτου η κουζίνα του MYLÓ σας προτείνει πιάτα σε χαμηλές συγκριτικά τιμές, χωρίς να στερηθείτε την έμπνευση στις γεύσεις και την γκουρμέ φιλοσοφία!
 
Και όλα αυτά γίνονται πράξη χάρη στους ανθρώπους του MYLÓΟ Γιώργος, ψυχή του χώρου, απλόχερα και αυθόρμητα, σε καλωσορίζει, είτε σταθείς εκεί είτε όχι. Η Κατερίνα που κατάφερε να δημιουργήσει ένα περιβάλλον που συνδυάζει αρμονικά την αφαιρετική απλότητα και την άνεση, η Νατάσα που ομορφαίνει το τραπέζι σας με τις δικές της ζεστές χρωματιστές πινελιές, ο Σεφ Δημήτρης Παπουλής πάντα έτοιμος να σας παρασύρει σε υπέροχες γευστικές περιπλανήσεις, o Ηλίας, η Ντορότα, ο Στάθης και όλα τα παιδιά του MYLÓ περιμένουν να σας περιποιηθούν και να σας καλωσορίσουν.

Πάρτυ των κρεατοφάγων”  :  Ειδικά δε για τους λάτρεις του κρέατος το MYLO’ εκτός από τα χορταστικά πιάτα με βάση το κρέας που έχει στο μενού του, έχει αφιερώσει μια ολόκληρη μέρα σε αυτό. Αν λοιπόν σας αρέσει να τρώτε ποιοτικό και απολαυστικό κρέας  και μάλιστα σε πολύ καλές κάτω του κόστους , κάθε Πέμπτη στο MYLO’ γίνεται Πάρτυ των κρεατοφάγων”Ο σεφ Γιάννης Στανίτσας με την ομάδα του τον Δημήτρη, τον Τάσο, την Κούλα και τον Μανώλη δημιουργούν γαστριμαργικές εμπειρίες για όλους εσάς που αγαπάτε το κρέας. Και επειδή το καλό φαγητό θέλει και καλή μουσική για την διασκέδασή σας φροντίζουν ο Παναγιώτης Λογιώτης με τον Γρηγόρη Αγγελή.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2721098888

ΜYLO’ στον Πεζόδρομο Αριστομένους, στο ισόγειο του Ξενοδοχείου REX !! Ένας χώρος που πρέπει να επισκεφτείς  

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ