Η Τάμτα στη Eurovision 2019 με την Κύπρο 

Κάθε χρόνο γίνονται ολόκληρες συζητήσεις σχετικά με τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και την Κύπρο στη Eurovision, έναν μουσικό διαγωνισμό που αποτελεί έναν από τους μακροβιότερους μουσικούς τηλεοπτικούς θεσμούς σχετικούς με τη μουσική.

Ήδη έχουμε ακούσει για πολλούς τραγουδιστές και συνθέτες , οι οποίοι έχουν διαβεί την πύλη του Ραδιομεγάρου της ΈΡΤ, ενώ ανάλογος πυρετός επικρατούσε και στην Κύπρο, που θέλει να συνεχίσει το σερί εκπληκτικών εμφανίσεων μετά την δεύτερη θέση με την Ελένη Φουρέιρα και το FUEGO.

Και λέμε επικρατούσε, γιατί πλέον η Κύπρος αποφάσισε και ανακοίνωσε την τραγουδίστρια που θα την εκπροσωπήσει στην Eurovision 2019 στο Ισραήλ. Και αυτή είναι η ΤΑΜΤΑ.

 

 

Ειδικότερα η ανακοίνωση από το ΡΙΚ ήταν η εξής:

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ τον προσεχή Μάιο, από την δημοφιλή τραγουδίστρια σε Κύπρο, Ελλάδα και Γεωργία, Τάμτα. Η τραγουδίστρια εκπροσωπείται δισκογραφικά από την Minos EMI και την εταιρία management Ερωδιός Live. H Τάμτα θα ερμηνεύσει το τραγούδι του διακεκριμένου συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου (Alex P) με τίτλο «Replay». Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στην διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο Sacha Jean-Baptiste“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ