4 ερωτήσεις για ζητήματα της καθημερινότητας από το Γιάννη Χριστόπουλο

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ για ζητήματα της καθημερινότητας κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της «Αλλαγής για το Δήμο Καλαμάτας» Γιάννης Χριστόπουλος προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα:

  1. Οι κάδοι απορριμμάτων (πέτρινοι, πλαστικοί και μεταλλικοί) παρουσιάζουν άσχημη εικόνα, σπασμένα καπάκια, βρώμικοι, χωρίς μηχανισμούς, με σκουριές, ξεχειλίζουν από σκουπίδια.

– Ερωτάται η δημοτική αρχή θα προχωρήσει ΑΜΕΣΑ σε αποκατάσταση και συντήρηση προκειμένου να μην αμαυρώνεται η εικόνα της πόλης;

  1. Οι δρόμοι της πόλης, ιδιαίτερα στις γειτονιές δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, μοιάζουν βομβαρδισμένοι, γούβες, χωματόδρομοι, χωρίς πεζοδρόμια, σπασμένες πλάκες, ελλιπή σήμανση, κακές διαγραμμίσεις αποτελούν κίνδυνο για οδηγούς και πεζούς , δεν διευκολύνουν την κυκλοφορία των Αμέα.

Ερωτάται η δημοτική αρχή θα προχωρήσει ΑΜΕΣΑ στην άρση των παραπάνω κακοτεχνιών;

  1. Στις σχολικές μονάδες της πόλης υπάρχει ανάγκη γρήγορου ιντερνέτ τόσο στη χρήση Η/ Υ όσο και στη λειτουργία των διαδραστικών πινάκων, εργαλείων χρήσιμων στην εκπαιδευτική διαδικασία. Χαρακτηριστικά παραδείγματα το Μουσικό Σχολείο της πόλης και το 10ο Δημοτικό Σχολείο.

– Ερωτάται η δημοτική αρχή θα προχωρήσει ΑΜΕΣΑ στη σύνδεση των οπτικών ινών;

  1. Προτίθεται η δημοτική αρχή να κάνει ουσιαστικές παρεμβάσεις στο Δημοτικό Σχολείο Ασπροχώματος, – το έθεσαν και άλλοι συνδυασμοί- προκειμένου να καταστεί το κτίριο κατάλληλο για την εκπαιδευτική διαδικασία των μαθητών, σημειώνουμε πως στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι τσιγγανοπαίδες, και να βοηθήσει το έργο των εκπαιδευτικών;

πηγή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης του επισκέπτη. Συμφωνώ Περισσότερα