Χτύπησε και δάγκωσε αστυνομικούς για να αποφύγει έλεγχο

Για αντίσταση, εξύβριση, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και πρόκληση σωματικών βλαβών συνελήφθη ένας 51χρονος από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού στην εθνική οδό Βόλου-Φαρσάλων στο ύψος της Χρυσής Ακτής, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα magnesianews.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 43χρονος και συνοδηγός ήταν ο 51χρονος. Ενώ ο οδηγός ήταν τυπικός στον έλεγχο, ο 51χρονος έδωσε στους αστυνομικούς ψευδή στοιχεία, ενώ όταν βρίσκονταν εκτός του οχήματος, αρνήθηκε έλεγχο, έβρισε και απώθησε τους αστυνομικούς. Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να τον κυνηγήσουν, ενώ ο δράστης τους προκάλεσε σωματικές βλάβες δαγκώνοντας μάλιστα δύο από αυτούς.

Ζητήθηκε η συνδρομή της ΟΠΚΕ για να ακινητοποιηθεί ο άνδρας, ενώ από την προανάκριση προέκυψε, ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας με ποινή κάθειρξης 5 ετών για απάτη κατά συνήθεια και κατ’ επάγγελμα. Οι δύο αστυνομικοί μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού για την παροχή πρώτων βοηθειών

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ