Η Άννα Αμανατίδου, η Instagramer του GNTM, βρέθηκε χωρίς Instagram!

Άγνωστοι παραβίασαν και διέγραψαν τον προσωπικό λογαριασμό της 21χρονης Θεσσαλονικιάς δημιουργώντας της μεγάλο πρόβλημα αφού το Instagram αποτελούσε για εκείνη δουλειά. Την είδηση έκανε γνωστή η αδερφή της Άννας που με μια ανάρτησή της ξέσπασε για τον «πόλεμο» που βλέπει να δέχεται όλο αυτό το διάστημα η αδερφή της.

Instaqueen: Αυτή είναι η νικήτρια του GNTM

«Από την πρώτη κιόλας μέρα στην audition του GNTM ξεκίνησαν οι “εντάσεις” γύρω από το πρόσωπο της αδερφής μου! Μια από την κριτική επιτροπή… και στη συνέχεια από διάφορες συμπεριφορές κοριτσιών μέσα αλλά και ΕΞΩ από το σπίτι του GNTM. Αυτές τις μέρες ήρθαν στα χέρια μου και κάτι ψεύτικα δημοσιεύματα (ας μην εμβαθύνω περισσότερο). Τώρα, παραβιάζουν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και της διαγράφουν το προφίλ. Μπορώ να καταλάβω ότι ο καθένας έχει τη δική του άποψη και τη δική του κριτική. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί τόση φασαρία; Τόση κακία; Ποιον ενόχλησε τέλος πάντων; Σε λίγο καιρό όλα αυτά θα είναι παρελθόν που κανείς δεν θα θυμάται. Αλλά η ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει!! Αννούλα δείξε δύναμη και φτάσε όπου μπορείς, ήδη είσαι κερδισμένη από εμπειρίες!!! Σ’ αγαπάμε, πάντα δίπλα σου», έγραψε η Έλενα Αμανατίδου πάνω σε μια φωτογραφία της αδερφής της ενώ στη λεζάντα συμπλήρωσε «Για όσους ψάχνουν και δεν βρίσκουν το προφίλ της Άννας», έγραψε η Έλενα Αμανατίδου.

Δείτε την ανάρτησή της

 

View this post on Instagram

 

Για όσους ψάχνουν και δεν βρίσκουν το προφιλ της Αννας!! ? #gntmgr @gntmgr @anna_amanatidou

A post shared by ?????????? ?????? (@elena_amanatidou) on

Να σημειώσουμε πως ήδη έχουν δημιουργηθεί αρκετά ψεύτικα προφίλ με το όνομα της Άννας Αμανατίδου. Ελπίζουμε να καταφέρει το νεαρό μοντέλο να καταφέρει να πάρει πίσω το λογαριασμό του.