Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Εμπορικού Συλλόγου στην Κυπαρισσία!

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ το βράδυ της Παρασκευής η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, στην πλατεία της αγοράς στέλνοντας εορταστικές ευχές σε κατοίκους και επισκέπτες που θα έρθουν για τις διακοπές τους στην περιοχή μας.

xristoygenniatiko-dentroy-emporikoy-kyparissias-1

Στην τελετή ήταν παρών ο πρόεδρος Δημήτρης Τερζής μαζί με τον Άρη Παναγιωτόπουλος, τον Σπύρο Χηνόπουλο με άλλα μέλη του Συλλόγου, παρουσία κόσμου και κυρίως παιδιών.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου είπε ότι “φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο προέρχεται από ανακυκλώσιμα υλικά στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα οικολογικής συνείδησης, καθώς αποτελεί την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου στη πόλη, διατηρώντας ένα πιο χαμηλό τόνο σε ένδειξη σεβασμού μετά το πρόσφατο πολύνεκρο τροχαίο που συνέβη στη περιοχή” για να προσθέσει ότι “η αγορά της Κυπαρισσίας αποτελεί το μεγαλύτερο κέντρο της Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, έχοντας πληθώρα καταστημάτων και επιχειρήσεων τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών”.

Κάλεσε το κοινό να πραγματοποιήσει τις αγορές τους, στις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας όπου κυριαρχεί το άγχος, η αβεβαιότητα και η οικονομική δυσπραγία ευχόμαστε τα φετινά Χριστούγεννα να εκπέμψουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας, αγάπης και ανθρωπιάς αποτελώντας ένα εφαλτήριο εξέλιξης σε όλα τα επίπεδα”.

Αμέσως μετά έγινε η φωταγώγηση του δέντρου με μουσική, ενώ ο κόσμος αντάλλαξε ευχές για τις γιορτές, παρουσία από την πλευρά του Δήμου της αντιδημάρχου Γ. Κωνσταντέλου. Λιτές εκδηλώσεις αναμένεται να υλοποιηθούν πάντως τις επόμενες ημέρες στην αγορά, στην κεντρική πλατεία και τα καταστήματα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ