Η Φαίη Σκορδά είναι γνωστή για τη γλυκύτητά της, την παιδικότητα που τη διακρίνει και την καλοσύνη της. Πολλές φορές οι συνεργάτες της την πειράζουν για τις αντιδράσεις της με τον κόσμο ή για τον τρόπο που διαχειρίζεται καταστάσεις.

Σήμερα, η παρουσιάστρια με αφορμή μια συζήτηση που είχαν στην εκπομπή για το Instagram, τα δυνατά accounts και τους followers ανέφερε ένα περιστατικό που της συνέβη και την παραξένεψε αλλά την έκανε και να γελάσει με την ευρηματικότητα των ανθρώπων.

«Υπάρχουν κάποια fun clubs, social και σου κάνουν ένα λογαριασμό στο Instagram. Ακολούθησα κι εγώ ένα που έγραφε: «Αγαπώ τη Φαίη Σκορδά», εγώ πάντα ακολουθώ, κάνω καρδούλες και το κάνω για να πω ευχαριστώ σε αυτούς που φτιάχνουν σελίδες για μένα… Ξαφνικά βλέπω ότι ακολουθώ έναν λογαριασμό του survivor και λέω «πότε το ακολούθησα αυτό;». Αυτά τα fun clubs τι κάνουν; Μαζεύουν followers και τα αλλάζουν. Και με κάνανε survivor. Kράτησαν τους followers, έβγαλαν τις φωτογραφίες και με έκαναν fun club survivor. Πολύ αστείο», είπε.

Ενώ όταν η Αφροδίτη Γραμμέλη της είπε ότι μπορεί να κάνει report στο Instagram και να κλείσουν το λογαριασμό, η Φαίη απάντησε πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα και το σχολίασε μόνο επειδή της φάνηκε αστείο.

Δείτε το βίντεο