Στη δημοσιότητα το δικό μου πρόσωπο κι όχι των κατηγορούμενων στη Ρόδο

Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο ηθοποιός που κατηγορείται για τον βιασμό ταξιτζή, μίλησε αποκλειστικά στην Κατερίνα Σουλιώτη και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο 29χρονος είπε πως στο κελί είναι μαζί με άλλα τέσσερα άτομα και πως μαθεύτηκε το περιστατικό ξυλοδαρμού του 19χρονου Αλβανού από συγκρατούμενους του. Ο ίδιος σημείωσε «και των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία της φοιτήτριας, τα πρόσωπα είναι καλυμμένα. Μόνο το δικό μου βγήκε στη δημοσιότητα ως επικίνδυνος. Είναι δύο, οι οποίοι βίασαν, σκότωσαν και ομολόγησαν κι εγώ είμαι κάποιος που δεν ξέρει πως έχει βρεθεί εδώ μέσα».

Ο ηθοποιός είπε μάλιστα ότι έχει καταλάβει τον έναν μήνα που βρίσκεται στη φυλακή, ότι οι συγκρατούμενοι έχουν πολύ καλό ένστικτο ως προς το αν είναι αθώος κάποιος και το τι έχει κάνει.

Ο κατηγορούμενος για βιασμό ταξιτζή επεσήμανε ότι είναι «αθώος» και ότι η εταιρία του ταξιτζή, ουσιαστικά επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του ηθοποιού, καθώς όπως είπε: «συναντηθήκαμε μισή ώρα μετά από το σημείο που με άφησε στο πάρκο. Αν είχα ρίξει κάτι στον καφέ του, προφανώς και δε θα μπορούσε να περιφέρεται ένας άνθρωπος αναίσθητος στο πάρκο».

Τέλος, σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών, παραδέχτηκε πως πριν από ενάμιση χρόνο έκανε σχεδόν καθημερινή χρήση. «Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, η επαφή που έχω με όλα αυτά τα πράγματα είναι περίπου στον ενάμιση μήνα κι αυτό το έχω καταφέρει μόνος μου χωρίς βοήθεια».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ