Σπασμένη Καρδιά | Το νέο τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου

Σπασμένη Καρδιά | Αυτός είναι το νέο single του Γιάννη Πλούταρχου. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης και η Panik Platinum εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους.

Με ένα δυνατό λαϊκό τραγούδι, με τίτλο «Σπασμένη Καρδιά», ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει δισκογραφικά και εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την Panik Platinum.

Το «καλύτερο παιδί» της ελληνικής δισκογραφίας μας χαρίζει ακόμα ένα ερωτικό τραγούδι με τη γνώριμη και χαρακτηριστική ερμηνεία του, την οποία έχουμε αγαπήσει από την πρώτη κιόλας στιγμή της πολυετούς καριέρας του.

Δείχνοντας για άλλη μία φορά το ταλέντο του στη σύνθεση, ο ίδιος ο Γιάννης Πλούταρχος υπογράφει την μουσική, ενώ οι στίχοι είναι του Α.Τ.. Την παραγωγή επιμελήθηκε ο Βασίλης Νικολόπουλος.

Παράλληλα, ο Γιάννης Πλούταρχος ετοιμάζεται για την πρεμιέρα των εμφανίσεών του στο «Φωταέριο», από την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, με την Μελίνα Ασλανίδου.

Βρείτε το «Σπασμένη Καρδιά» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: http://smarturl.it/SpasmeniKardia

Σπασμένη Καρδιά | Το νέο τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου

View this post on Instagram

Απο Δευτερα 3/12 σε ολα τα ραδιοφωνα !!! Και απο παρασκευη 7/12 live στο @fotaerio παρεα με τη @officialaslanidoumelina #giannisploutarxos #fotaerio1718 #newsong #newsingle #spasmenikardia

A post shared by Giannis Ploutarchos (@giannisploutarchos) on



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ