Picture by: Christopher Peterson/ Splash News

Νέες σκανδαλώδεις αποκαλύψεις για τον Γούντι Άλεν. Ο γνωστός δημιουργός και σκηνοθέτης έχει απασχολήσει έντονα το Hollywood με τα σεξουαλικά του σκάνδαλα. Εκτός από το γάμο με τη θετή του κόρη, η άλλη κόρη του, τον έχει κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση.

Αυτή τη φορά λοπόν ένα μοντέλο αποκάλυψε μιλώντας στο HollyWood Reporter, πως είχε σχέση με τον Γούντι Άλεν όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών και εκείνος 41. Ο λόγος για την Κριστίνα Έιντζελχαρντ, η οποία ωστόσο αποκάλυψε ότι δεν μετανιώνει για τίποτα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το μοντέλο γνώρισε τον ηθοποιό σε ένα εστιατόριο στην Νέα Υόρκη το 1976. Μέσα στην πολυκοσμία του άφησε ένα χαρτάκι πάνω στο τραπέζι του με τον αριθμό του τηλεφώνου της που έγραφε: «Από την στιγμή που έχετε υπογράψει τόσα πολλά αυτόγραφα, ορίστε το δικό μου».

Ο Άλεν την προσκάλεσε λίγο αργότερα στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν. Λίγες εβδομάδες αργότερα άρχισαν να έχουν σεξουαλικές επαφές ενώ εκείνη ήταν μόλις 16 ετών! Στην  ηλικία των 16 στη Νέα Υόρκη, οι νέοι έχουν το δικαίωμα να συναινούν στο σεξ. Δεν νιώθει ότι ο Άλεν την εκμεταλλεύτηκε αλλά αντίθετα  όπως δηλώνει η ίδια, «την έκανε αυτό που είναι σήμερα».

«Δεν επιτίθεμαι στον Γούντι. Δεν το κάνω για να υποβαθμίσω την φήμη του. Μιλάω για μια ιστορία αγάπης, την δική μου ιστορία αγάπης που με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Δεν μετανιώνω για τίποτα».

Ωστόσο η Έιντζελχαρντ αποκάλυψε ότι βρίσκονταν για 8 χρόνια και πολλές φορές έκαναν τρίο μαζί με την γυναίκα του, Μία Φάροου! Την συγκεκριμένη εμπειρία δε την χαρακτήρισε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.